Helyileg hol kellene maszirozni?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2023. 12. 02. szombat 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Írtam
(Ez egy válasz queenie üzenetére (2023. 12. 02. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 02. szombat 11:17

Sziasztok. Férfi beszállót keresünk elvárásainknak megfelelően. IZMOS, jó humorú, igényes, MEGBÍZHATÓ, ha igent mondunk el is jön a megbeszélt időre. Olyat aki nem csak képeket kunyerál, és elfogadja ha esetleg nemet mondunk. Ha úgy érzed adatlapunkon leírtaknak megfelelsz, írj ránk. (nyugat MO)
Sziasztok. Ma akár egész éjjelre keresek Párt, Hölgyet Pasit akivel jól éreznénk magunkat. Helyem van de akàr nálad is lehetünk. Gyere és élvezzük egymást...
Hello.Faszimádó Szombathelyi Transzi vagyok..Ma azaz December 2-án Szombaton 18 órátol másnap Vasárnap 10 óráig van helyem Szombathelyen.Aki élvezne vagy űritene egy jót az írjon..Többen is jöhettek egyszere..Szopok és imádom ha seggbe basznak..Le is hugyozhattok mert szeretem..Akik jőnnének azok írjanak bátran.
Sziasztok. Férfi beszállót keresünk elvárásainknak megfelelően. IZMOS, jó humorú, igényes, MEGBÍZHATÓ, ha igent mondunk el is jön a megbeszélt időre. Olyat aki nem csak képeket kunyerál, és elfogadja ha esetleg nemet mondunk. Ha úgy érzed adatlapunkon leírtaknak megfelelsz, írj ránk. (nyugat MO)
Sziasztok! Szombathelyen keresek 45-60 közötti hölgyet hosszútávú baráti kapcsolatra, szabadidő kellemes eltöltésére! Privátban írjátok!
Szia!
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek: semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Keresem Kedvesem (Nőt), akár egy életre.
Zalaegerszegi, 50 éves, fiatalos, szexet imádó, alul fazonra borotválat pasi vagyok.
Nyugodt helyen élek.
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek: semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Zalaegerszegi, 50 éves, fiatalos, szexet imádó, alul fazonra borotválat pasi vagyok.
Nyugodt helyen élek.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Párral ismerkednék holnap folyamán kellemes időtöltéshez kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
Zala megyei oklozheto nővel ismerkednek imadom a hatalmas puncit pláne ha oklozes után nyalas közben spricelve elvez
sziasztok hozzám ma este esetleg tudtok jönni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 02. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 02. szombat 08:03
Törölt felhasználó (4685655)

Sziasztok! Ma estére fogadni tudó párt vagy szóló ffi-t keresünk.
Ma ki maszirozna egy 40 Milfet??
Keszthelyen környékén valaki ma napközben?
Pár nő esetleg pasi?
Pár nő esetleg pasi?
Szia/sztok!
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek.
Semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Zalaegerszegi, 50 éves pasi vagyok.
Nem szeretnék siránkozni, csak őszinte leszek.
Semmi kedvem egyedül tölteni az ünnepeket, és a további életemet.
Zalaegerszegi, 50 éves pasi vagyok.
Sziasztok! Ma estére fogadni tudó párt vagy szóló ffi-t keresünk.
Kanizsa uszoda, szauna valaki?
Zalaegerszegen hölgyel ismerkednék.
2 pár (mi és még egy ffi+nő klasszikus pár) keres szilveszterre egy 3ik párt,zene, tánc,szauna, buli egymás előtti, melletti sex .Érezzük jól magunkat,csak olyan történhet ami mindenkinek jó, épp ezért nem keresünk olyan párt akiknek ez nem elég, párcserét nem szeretnénk ez biztos, lightos lányos játékok beleférnek ha a lányok között van szimpátia, megtalálják a közös hangot. Győr és környéke, elsősorban mivel a bulit oda szervezzük.Korban 38-48 között mert mi is abba a korosztályba tartozunk, de természetesen ez nincs kőbe vésve.privát üzenetet várunk.
Vasmegye, bisrac ismerkedne
Sziasztok!
Szívesen találkoznék a jövő, vagy a rá következő hét pénteken (12.08; 12.15) egy kalandra vágyó hölggyel, vagy esetleg párral Győrben. Nem minden áron sex a cél, de egy kis izgalom mindenképpen!
A többit privátban
Szívesen találkoznék a jövő, vagy a rá következő hét pénteken (12.08; 12.15) egy kalandra vágyó hölggyel, vagy esetleg párral Győrben. Nem minden áron sex a cél, de egy kis izgalom mindenképpen!