Sziasztok
Holnap délelőtt Sopronban!?
Holnap délelőtt Sopronban!?

Sziasztok meg szeretnék veletek ismerkedni és talizni is esetleg privibe kérhetek egy elérhetőséget ahol tudnak beszélni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 28. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 28. kedd 17:50
Törölt felhasználó (4662317)

Sziasztok! Most szombat estére keresünk egy srácot harmadiknak. Helyünk van Sümeg mellett. Hölgytagunk imád szopizni és szereti, ha kitartó a partner ...
Sziasztok! Most szombat estére keresünk egy srácot harmadiknak. Helyünk van Sümeg mellett. Hölgytagunk imád szopizni és szereti, ha kitartó a partner ...
Én nagyon szívesen …
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2023. 11. 28. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Párral , nővel ismerkednénk
Ha gondoljátok én szivesen
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2023. 11. 28. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki masszírozni egy dekoratív hölgyet ma este?
Zalaegerszegen ma, szerdán, csütörtökön este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Keszthely környékén igényes urat szopnék ma délelőtt…
Bárcsak egy nő írna ki egyszer egy ilyet…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 27. hétfő 20:48

Törölt felhasználó (4389252)

Holnap délelőtt Balatonmária-Keszthely környékén igényes urat szopnék…
Holnap délelőtt Balatonmária-Keszthely környékén igényes urat szopnék…
Sziasztok csütörtök reggelre keresünk.párt párcserére.
Ismerkednek! (Bi) vas megye elony.
Sziasztok! Párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Sziasztok! Szívesen ismerkednék lánnyal/nővel, párral a hölgy örömére.
Ma estére keresek hölgyet vagy párt! Helyem van.
Ez izgi lehetett. Régen imádtam bútorboltban dolgozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 26. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 26. vasárnap 16:07
Törölt felhasználó (1581062)

Sziasztok!
Ma Keszthelyen a Jyskben volt egy pár 13:00 után. Női tag nem volt szégyenlős a matrac kipróbálása során. A
piros kockás miniszoknya sokat nem takart de nem is zavarta. És azt sem bánta hogy én figyeltem. Párja fekete felsőben volt. Sajnos nem volt lehetőségem oda menni hozzájuk. Esetleg ha magatokra ismertek jelezzetek.
Nekem szimpatikusak voltatok!
Ma Keszthelyen a Jyskben volt egy pár 13:00 után. Női tag nem volt szégyenlős a matrac kipróbálása során. A
piros kockás miniszoknya sokat nem takart de nem is zavarta. És azt sem bánta hogy én figyeltem. Párja fekete felsőben volt. Sajnos nem volt lehetőségem oda menni hozzájuk. Esetleg ha magatokra ismertek jelezzetek.
Nekem szimpatikusak voltatok!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!