van itt soproni pár akik fiatal srácot keresnek 3adiknak szombatra?
Mivel személyeskedés miatt letiltottak, akkor ide csak egy rövid válasz!
Igen azzal az adatlappal, ami van, találtunk párt, többet is. Az elmúlt 3 hét kivételes volt, mert 3 hétvégén 4 párral voltunk.
És még soha nem csináltuk meg, hogy elmegyünk egy randira, de csak távolról kukkolunk utána meg nem reagálunk semmit.
Ha esetleg valaki csatlakozna hozzánk (PÁR), szívesen bővítjük a kört. Van egy jól bevált négyes csapat, gátlástalan és szinte tabumentes hölgyekkel. (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 11:11
Igen azzal az adatlappal, ami van, találtunk párt, többet is. Az elmúlt 3 hét kivételes volt, mert 3 hétvégén 4 párral voltunk.
És még soha nem csináltuk meg, hogy elmegyünk egy randira, de csak távolról kukkolunk utána meg nem reagálunk semmit.
Ha esetleg valaki csatlakozna hozzánk (PÁR), szívesen bővítjük a kört. Van egy jól bevált négyes csapat, gátlástalan és szinte tabumentes hölgyekkel. (Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Na persze.....de ha ti találtok valakit a ti adatlapotok elvárásainak megfelelően akármi legyek vajon ti mit csináltok ha nem felel meg márpedig képlékeny nagyon a dolog
Zalaegerszegen most pasi orálra?
Zala-Vas megyei Hölgyekkel Párokkal ismerkednék
Faszimádó Transzi vagyok. Ma azaz Okt 26 Csütörtök 21 órától reggelig hely ok Szombathelyen..Aki seggbe baszna és lehugyozna az írjon.
Bi srac vagyok ismerkednek.. (vasmegye elony)
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szombaton délután Győr környékén vagy Győr-Budapest útvonalon találkoznék szimpatikus, hármasra nyitott párral.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár, Pápa. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
Zalaegerszegen mától vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok! szombaton délelőtt folyamán lány vagy pár Szentgotthárdon?helyem van
Sziasztok!
Masszor pasikent ismerkendenk holgyekkel parokkal,akar csak egy masszazs erejeig is
Masszor pasikent ismerkendenk holgyekkel parokkal,akar csak egy masszazs erejeig is

Hát, mit mondjak, irigyellek! Tudom, csúnya dolog és nem illik, de ez van...
(Ez egy válasz deszto üzenetére (2023. 10. 24. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 16:18

Nekem innét a közelmúltban jött össze többszöri találkozó egy párral. Nagyon jó élmény volt. Nem egyszerű itt ismerkedni sajnos.
Vasmegyei bi srac ismerkednek
privi…

Sziasztok párral ismerkednék a hétvégén ha mód és lehetőség nyílna rá szeretek nudizni, szaunázni amatőr módon masszírozni persze aki komolyan gondolja.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
2023. október 27-tól 30-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Basszus, késön láttam meg
(Ez egy válasz r1973 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 13:22

Nagykanizsa környékén keresünk ma délutánra estére férfit. Helyünk van.