Sziasztok! Hölgyek, párok ma délután Győrben Kovalter?
Írjatok
Írjatok
Sziasztok! Ma este vagy holnap párt vagy hölgyet keresek. Helyem van
Sziasztok!
Keresem azt az őszinte párt, akihez csatlakozhatok harmadiknak. Szeretném kipróbálni a hármas szex örömeit. Szívesen kényesztetnék egy lányt egy másik férfival. Finom puszik, meleg ölelések, kellemes masszázs...
Csak egy a lényeg, hogy a lány jól érezze magát...
Zalaegerszeg...
Keresem azt az őszinte párt, akihez csatlakozhatok harmadiknak. Szeretném kipróbálni a hármas szex örömeit. Szívesen kényesztetnék egy lányt egy másik férfival. Finom puszik, meleg ölelések, kellemes masszázs...
Csak egy a lényeg, hogy a lány jól érezze magát...
Zalaegerszeg...
Hölgy vagy pár vagy pasi? privizz helyem van
Diszkrét, fiatalos, borotvált, kíváncsi bi pasiként keresnék hasonló,bi, vagy kíváncsi hetero fiút, srácot, pasit (30-50 között) akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Csak olyan írjon, aki elfogadja, ha esetleg nem írok vissza, ha nem felel meg a keresésnek.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész …..
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Csak olyan írjon, aki elfogadja, ha esetleg nem írok vissza, ha nem felel meg a keresésnek.
Sziasztok! 23 éves fiatalként ismerkednék korombeli lányokkal, vagy idősebb nőkkel, esetleg párokkal a hölgy örömére.
Illetve egyik legjobb barátommal keresnénk egy olyan lányt/nőt, aki szívesen hármasozna velünk, esetleg ha van olyan lány vagy nő ismerőse, aki szívesen csatlakozna, akkor egy négyesben is szívesen benne lennénk.
Barátomnak van helye Bögötön (Sárvár mellett), de utazni is tudunk max 100km-en belül.
Illetve egyik legjobb barátommal keresnénk egy olyan lányt/nőt, aki szívesen hármasozna velünk, esetleg ha van olyan lány vagy nő ismerőse, aki szívesen csatlakozna, akkor egy négyesben is szívesen benne lennénk.
Barátomnak van helye Bögötön (Sárvár mellett), de utazni is tudunk max 100km-en belül.
Kanizsa, Karos ma valaki?
Sziasztok! Ma kora délután szívesen kalandoznék párral vagy lánnyal, helyem van, részletek privátban!
Sziasztok.Győr környéki hölgyet,párt keresnék alkalmi kacsolatra.
Sopronban ismerkednék intelligens párral, kortól függetlenül.
Ma este Sopron-Győr-Budapest vonalon ismerkednék, találkoznék az adatlapom szerint. 42 éves sportos méretes 186/85kg intelligens férfi vagyok.
van itt olyan pár akik fiatal srácot keresnek Zala Vas Somogy Veszprém Sopron?privibe lehet írni
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Van helyem Veszprém megyében, de utazni is tudok!
holgy ismeretseget keresem, Kesthely es kornyeke
Győrben vagy környékén ma 17 óra után valaki?
Sziasztok ! Hegyeshalom-Moson, m, Ovar környékén ismiznek biszex iránt érdeklődő paral ! Hol a férjnek lehetne szopni, a hölgynek nyalni, esetleg mind ketten meg is dugnanak.!? Én vékony, csupasz, pasziv, bi, férfi volnék.! Esténként szexre,

Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár, Pápa. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
Kanizsa vki?
Sziasztok. Győrben vagy környékén ma délután 17 óra után egy kis kaland? Nyitott vagyok.