Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Szombat dèlelött, szívesen találkoznék párral, (hely van!!!)
Sziasztok!
Nemsokára indulok Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon. Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Nemsokára indulok Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon. Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Holnapi napra keresek hölgyet, esetleg párt alkalmilag, Zala Vas megye írj üzit
Zalaegerszegen most délután estig szopnék. Hely van.
Holnap reggel Sopronkövesd - Kaposvár vonalon szívesen megállnék. Volna valakinek kedve valamihez? Csaj, pár, srác (hoki), kukkolás.
Zalaegerszeg környékén szopok! Bi heterok is érdekelnek
Ma este Győrben aktív pasi minden jóra?
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 04. péntek 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 04. péntek 07:13
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, szombaton és vasárnap 14-21 között pasit kényeztetnék. Helyem van.
Sziasztok. Ma este Győr és környékén csatlakoznák párhoz.
Zalaegerszegen ma, szombaton és vasárnap 14-21 között pasit kényeztetnék. Helyem van.
Sziasztok! Sopronban ismerkednék párokkal.
Sziasztok.Péntek estére keresek pár vagy bi pasit.Uni/passzív szerepben lennék.Írjatok privátban!
Sziasztok holnap reggelre 2 pasihoz beszállna lány vagy pár?hely van Szentgotthárdon
Én nem pl.
ma este kezdö bi pasi??? vas-zala!!!
Kanizsán hellyel rendelkező pasit Szopnék !
Helyes srác vagyok!Diszkréció és ápoltság fontos!
Helyes srác vagyok!Diszkréció és ápoltság fontos!
Tegnap voltak kint páran!
(Ez egy válasz nudifiu üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Most Abdán?Bi fèrfi tagu pár??
Sziasztok Pár vagyunk alkalmi párcserés szexre keresünk párokat pétekre.
Győr környékén vagy akki tud utazni.
Győr környékén vagy akki tud utazni.