Valaki Sümeg környékén hely van minden jóra
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Szerintem sok reményt ne fűzz hozzá! Kértem email címet, írtam nekik , semmi válasz, rá kérdeztem itt, hogy mi a probléma az volt a válasz,hogy nagyon elfoglaltak ezért nem érkezett válasz, aztán azóta ismét keresnek ! Természetesen ismét semmi válasz! Elég komolytalannak tűnik a dolog ! De azért sok sikert ! Lehet csak én nem voltam nekik szimpatikus!(bár ezt is le lehetett volna írni )
(Ez egy válasz intelpeti üzenetére (2023. 07. 25. kedd 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismerkednèk hölggyel , párral
Független férfiként
Független férfiként
Meztelenkedést, nudit kedvelő párral vagy hölggyel ismerkednék Sopronban. Házibarát-szerep, kukkolás is érdekelne
Meztelenkedést, nudit kedvelő párral vagy hölggyel ismerkednék Sopronban. Házibarát-szerep, kukkolás is érdekelne.
Érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 06:56

Törölt felhasználó (4605872)

Pasit keresünk harmadiknak nagyobb mérettel rendelkező férfi személyében.
Szombathelyen, illetve környékén hölgypartnert keresnék!
Hölgy partnert keresek!Vas és Zala megyébplől
Engem is hasonló érdekelne ,de teljesen esélytelen
(Ez egy válasz Fece22 üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 16:13

Zalában keresek,helyet szextalálkozóhoz,ha kell bérelnénk is. Egy délután, éjszaka 3-4 fő részére. Előny ha zárt telken van,nincsenek vagy kevés szomszéd,vagy tanya.
Ma este autóban szopnék! Tata és környéke! Kíváncsi heterot is.
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
20 után valaki pasi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 07:16
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszi.
Zalában keresek,helyet szextalálkozóhoz,ha kell bérelnénk is. Egy délután, éjszaka 3-4 fő részére. Előny ha zárt telken van,nincsenek vagy kevés szomszéd,vagy tanya.
Most valaki Győr kovalter?
Szopatnék Szombathelyen
Továbbra is keresek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 07:16
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszi.
Valaki Balatongyörök szép kilátó?
Sportos srác csatlakozna párokhoz Győr környékén.