Sziasztok! Fiatal egyetemista (középiskolás) pasit, pasikat keresünk. Keszthely és környéke előny. Privátba írj.
Sziasztok! ma Sopronba szívesen csatlakoznék szóló hölgyhöz vagy párokhoz! Enyhe bi vagyok!

Zalaegerszegen most pasi, akit kényeztetni lehet orálisan? Van hely. Priviben keress! Köszönöm.
Lenti és környékén szopnék. Hely is van, utazni is tudok. Irj ha tele vagy és szívesen segítek. Kivàncsi heterok is írhatnak.
Sziasztok.
Hetero házaspárnak szívesen lennék hazibaratja. Többi privát üzenetben.
Hetero házaspárnak szívesen lennék hazibaratja. Többi privát üzenetben.
Jól hangzik... Szupi lenne.
(Ez egy válasz Moni076 üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 12:39

Sziasztok,
péntek vagy szombat estére keresünk utazni tudó normális srácot Keszthelyen. Leveleket privátban. Köszi!
péntek vagy szombat estére keresünk utazni tudó normális srácot Keszthelyen. Leveleket privátban. Köszi!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében. Utazni tudok, de helyem is van.
Továbbra is keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 07:33
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten. Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes pasi vagyok. Nem dohányzó. Testi lelki örömök velem te döntesz melyiket választod.
Bük környékén Bi ujupasi ma holnap?
Sziasztok! Nőket kényeztetnek Nagykanizsan! Utazni is tudok! Férj jelenlétében is vagy titokban!
El hanyagolt feleségek, barátnők egyedülálló hölgyeket is keresek!
Sportos testalkatú vagyok és igényes!
El hanyagolt feleségek, barátnők egyedülálló hölgyeket is keresek!
Sportos testalkatú vagyok és igényes!

Sziasztok,
kolcsonos oromszerzes.......holgy tarsasagat keresem, Keszthely es kornyeke
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok! szeptember 8 estére keresek lányt vagy párt helyem van Szentgotthárdon
Sopronban ismerkednék intelligens párral.
Üdv!
Keresnénk hármashoz (két férfi egy nő) biszex férfit, aki orális szexben benne van, aki nem kövér, 15 cm, vagy az alatti intim mérettel bír.
Időpont: augusztus 31-én délelőtt 9 óra. Kizárólag ekkor alkalmas.
Hely van Zalaegerszegen.
A hölgy szép arcú, alacsony, 155/65 44 éves, egy kicsit erősebb alkatú, borotvált, nincs nagy lógó melle és vágyik egy ilyen kalandra. A férfi átlagos, nem kövér 165/65 15 cm-es intim mérettel.
Egy férfit keresünk.
Így, amennyiben egynél több jelentkező lesz, sajnos választani kell.
Aki kimarad, kérem fogadja el azt, hogy most nemleges a válasz.
Viszont mindenki kap egy visszajelzést.
Kérem, jelentkezés privát üzenetben!
Keresnénk hármashoz (két férfi egy nő) biszex férfit, aki orális szexben benne van, aki nem kövér, 15 cm, vagy az alatti intim mérettel bír.
Időpont: augusztus 31-én délelőtt 9 óra. Kizárólag ekkor alkalmas.
Hely van Zalaegerszegen.
A hölgy szép arcú, alacsony, 155/65 44 éves, egy kicsit erősebb alkatú, borotvált, nincs nagy lógó melle és vágyik egy ilyen kalandra. A férfi átlagos, nem kövér 165/65 15 cm-es intim mérettel.
Egy férfit keresünk.
Így, amennyiben egynél több jelentkező lesz, sajnos választani kell.
Aki kimarad, kérem fogadja el azt, hogy most nemleges a válasz.
Viszont mindenki kap egy visszajelzést.
Kérem, jelentkezés privát üzenetben!
holgy irmeretseget keresem, Keszthely es kornyeke.....
Sziasztok!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!