Péntek,Szombat este,éjjel kivàncsi kukkolót keresek Szombathelyen..Jóképű,fiatal szép fa..ú sràc vagyok
Sziasztok! Keresek kortól függetlenül zalai hölgyeket finom nyalásra, és szexre, Privátban keres
Győr környékén keresek lányt vagy párt. Én jóképű igényes 43 éves elhanyagolt feleségek előnyben!
Savaria karnevál(Szombathely) idején keresnék női partnert ,hely van,de szabadtér autó is játszik akár

Vki nő vagy pár,bi pasi? privizz!
Sziasztok. Győr és környékén valaki? Több infó üzenetben ☺️
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok érett párral ismerkednék ma este kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Keszthely, Győr, Szombathely, Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet vágyaink őszinte megéléséhez
Titokban keresek hölgyet, párt vagy biszex srácot, kölcsönös élvezetekre Szhely környékén
Szopatnék Szombathelyen és környékén!
Sziasztok
Hölggyel ismerkednèk alkalmi vagy tartós kapcsolatra
Akár holnap esti klub latogatás cèljaból is
Győr vagy környèkèn
Èn 49 èves független fèrfi vagyok
Hölggyel ismerkednèk alkalmi vagy tartós kapcsolatra
Akár holnap esti klub latogatás cèljaból is
Győr vagy környèkèn
Èn 49 èves független fèrfi vagyok
Zalàban nöket, férfiakat maszírozok, intim kozmetikàt is vàllalok akàr pàroknak is. Természetesen csak oràlra is keresek partnert. Privizz
Üdv!
Szívesen nyalnék puncit. Nem kell semmi viszonzás, csak nyalnálak élvezésig.
Ha érdekel, írj rám
Szívesen nyalnék puncit. Nem kell semmi viszonzás, csak nyalnálak élvezésig.
Ha érdekel, írj rám

Sziasztok!
Ma délutánra keresek Nagykanizsán kölcsönös orálra partnert.
Csak olyan irjon aki telefonon hajlandó tali elött beszélni,arc képet nem adok,nem is kérek.
Helyem van.
Ma délutánra keresek Nagykanizsán kölcsönös orálra partnert.
Csak olyan irjon aki telefonon hajlandó tali elött beszélni,arc képet nem adok,nem is kérek.
Helyem van.
Mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 07:39
Törölt felhasználó (1564402)

Sziasztok. Ma Abdai nudi?beszélgetni ismerkedni?
Sziasztok! Holnap (08.25. péntek) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok. Ma Abdai nudi?beszélgetni ismerkedni?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Part keresem pentek esten Gyorben, belvarosban. Helyem van