Zalaegerszegen most pasi?
Szia..Abda
(Ez egy válasz Lacmac üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Kezdő kíváncsi, fiatalos, borotvált intimmel rendelkező, kapcsolatban élő pasi vagyok.
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
Sok időm nincs, helyem nincs, de ha akarjuk megoldjuk.
(Vas Megye környéke!)
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
Sok időm nincs, helyem nincs, de ha akarjuk megoldjuk.
(Vas Megye környéke!)
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is én egy 36 éves határozott magára adó férfi vagyok, nagy szexuális élet vággyal rendelkezek, nagyon szex centrikus vagyok, szeretnék találni egy hasonló gondolkodású párt akár idősebbet is, akikkel kellemes órákat, hétvégéket tölthetünk együtt. Előre is köszönöm, eredményes keresést kívánok mindenkinek.
Sziasztok. Nő vagy pár, aki szívesen ismerkedne-találkozna??
amúgy kajakra
(Ez egy válasz attila0224 üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 13:49

Nincs a buziknak külön keresőjük?Mást már lassan nem is látni itt
Nudiznék Szombathely és környéken.Tud valaki jó helyet?
Nincs a buziknak külön keresőjük?Mást már lassan nem is látni itt
Hello. Ma délután vagy holnap valaki? Privibe.
Nem. Köszi.
(Ez egy válasz Frederick üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este autós szopás? Kíváncsi heteronak is. Komárom megye. Tata és környéke
Szia. Kanizsa környéki is szóba jöhet?
(Ez egy válasz kanizsacock üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 08:16

Sziasztok !Hellyel rendelkező pasit keresek Kanizsán,akit szophatok délelőtt .
Helyes srác vagyok.Kor nem,de ápoltság és diszkréció fontos
Szia. Kanizsa környéki is szóba jöhet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 08:02
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen kora este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Győr-Mosonmagyaróvár környékén van hely, ahol nudizni lehet?
Sziasztok !Hellyel rendelkező pasit keresek Kanizsán,akit szophatok délelőtt .
Zalaegerszegen kora este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok! Kanizsán, Karoson esetleg vki?
Hétvégén kehidakustanyban hölgyek,párok?
Meztelenkedést / nudizmust kedvelő partnereimet keresem Sopron környékiek, esetleg Sopronban nyaraló párok, hölgyek személyében, sok mindenre nyitottan.