Holnap nap közben medencézés, utána kényeztetés, masszázs nálam
Zalaegerszegen ma, kedden, és szerdán délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Csak kukkolni…..?
(Ez egy válasz Qwert2015 üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 26. hétfő 15:52

Sziasztok! Szombathelyen kukkolnék nőt,párt vagy pasit! Helyek vannak a szabadban, ha érdekel írj és egyeztetünk!
Sziasztok! Szombathelyen kukkolnék nőt,párt vagy pasit! Helyek vannak a szabadban, ha érdekel írj és egyeztetünk!
Sziasztok!
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Július 3-4.-én lesz hölgy vagy pár a Balaton körül, bárhol jó, utazni tudok, igényes tisztelettudó, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg 178 magas.
Írjatok privátban.
Szívesen ismerkednék, bármi szóba jöhet...
Csak hölgy vagy pár!
Köszönöm!
Szép estét wink
Július 3-4.-én lesz hölgy vagy pár a Balaton körül, bárhol jó, utazni tudok, igényes tisztelettudó, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg 178 magas.
Írjatok privátban.
Szívesen ismerkednék, bármi szóba jöhet...
Csak hölgy vagy pár!
Köszönöm!
Szép estét wink
Sziasztok . Csatlakoznék Abda vagy Àcs ? Nudizni huncutkodni is.
Érett molett párt keresek kellemes időtöltéshez szívesen csatlakoznék akár csak kukkoláshoz.
Sziasztok! Szentgotthárdon keresek lányt vagy párt szabadtéri szexre
Sziasztok!
Ma, most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma, most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Valaki ma pár nő esetleg pasi Sümeg Tapolca Keszthely??
Kukolas is érdekel
Kukolas is érdekel
Sziasztok, szívesen segítek a kényeztetésben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 26. hétfő 05:38
Törölt felhasználó (4655826)

Pasit keresünk feleség közös kényeztetéséhez..
Győr és környékéről elsősorban,Pest kizárt,arra járok fuvarba is,több 100 kilóméterről se írj..
Megvan a menete az ismerkedésnek,ha már ma dugni akarsz,ne is írj..adatlapot is olvass,ha lehet..
Győr és környékéről elsősorban,Pest kizárt,arra járok fuvarba is,több 100 kilóméterről se írj..
Megvan a menete az ismerkedésnek,ha már ma dugni akarsz,ne is írj..adatlapot is olvass,ha lehet..
Sziasztok komoly ,határozott párral ismerkednék hosszabb távon olyan házibarát jelleggel akikhez tudok csatlakozni és fix partnert keresnek nem ágyról ágyra szeretnék járni . Meg persze tudnak kommunikálni nem szívódnak fel mernek beszélni telefonon , nem képeket nyúlnak le . Olyan pár levelét várom akik szeretnék megélni a dolgokat és nem csak monitor előtt gondolkodnak . Győr mellett élő 36 éves férfi vagyok a többi az adatlapomon . Előre is köszönöm.
Sziasztok!
06.26. Hétfőn Kaposvár Nagykanizsa útvonalon hölgy esetleg pár? 48 éves normális jól szituált heteró pasi vagyok.
Üdv : B
06.26. Hétfőn Kaposvár Nagykanizsa útvonalon hölgy esetleg pár? 48 éves normális jól szituált heteró pasi vagyok.
Üdv : B
Zalaegerszegen ma, kedden, és szerdán délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Győr - Mosonmagyaróvár útvonalon hölgy vagy pár aki most szívesen randizna?
Sziasztok!47 és 53 éves pasik keresnek Győrben alkalmankénti kötetlen szexkapcsolatra 40-50 es pasit csak is kölcsönös orál szexre,VAGY EGY HÖLGYET aki elfogadja 2 pasi enyhe bi közeledését!Férfival csak is orál szex megengedett,semmi más!Ápoltság és diszkréció fontos!Csak olyan írjon aki komolyan gondolja és mer is találkozni,és a találka előtt nem felszívódik!És nem levelezgetni szeretnénk feleslegesen ne raboljuk egymás idejét!Hely van és hét eleji napokra keressünk, délután 18 óra körül!Üzenet csak privátba!Köszönöm
Pasit keresünk feleség közös kényeztetéséhez..
Így kora reggel pár vagy hölgy aki szivesen kalandozás? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.