Sziasztok! Szívesen csatlakoznèk!
(Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 09:20

Ma estére autós k
Ma este 21:00 felé keresnénk feleség kényeztetésére pasikat vagy párokat helyünk van de akár autós kaland is szóba jöhet
Ma este 21:00 felé keresnénk feleség kényeztetésére pasikat vagy párokat helyünk van de akár autós kaland is szóba jöhet
Sziasztok. Ma este autó kirándulás Győr és környékén...
Zalaegerszeg 13-tól pasi nálam szopásra?
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Ma estére autós k
Oklozheto puncit kenyeztetnek meretem 18/7
Sopronban ismerkednék párral vagy hölggyel...akár hosszabb távra, házibarázként.
Sziasztok! Vas megyéből vagy utazni tudó párt,nőt keresek ma estére. HELYEM VAN! Írj,írjatok bátran ha egy jó kikapcsolódásra vágytok,vágysz.
Zalaegerszegen ma és holnap délután pasi, akit orálisan kényeztetnék? Hely van.
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Sziasztok! Párommal vagyok fiatal csinos ápolt diszkrêt! 39 ès 48 évesek vagyunk! Hōlgy vagy pár társaságát elveznènk! Egymás elōtti játékok szex stb!
Vasárnap napközben, este, párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Szopnek, privizz
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Sziasztok!
Sopron - Győr útvonalon hölgy vagy pár akinek lenne kedve egy randihoz?
Sopron - Győr útvonalon hölgy vagy pár akinek lenne kedve egy randihoz?
Sziasztok! Ma vagy holnap este lenne kukkolható pár/hölgy Hévíz-Káli medence-Balatonfüred körzetben? A részletekről privát üziben.
ma estére keresünk párt v csajszit párommal!!! vas-zalamegye!!
Sziasztok! Írtam privát üzenetet!
(Ez egy válasz BalNO üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 07:14

Sziasztok, hétvégére keresünk masszírozni tudó srácot párom kényeztetésére.
Kép nélkül ne jelentkezzetek.
Üdv, Nóri és Balázs.
Kép nélkül ne jelentkezzetek.
Üdv, Nóri és Balázs.
Celldömölk környékén szopatnék 50 alatt. Privátban írj! Helyem nincs.
lányt, nőt, vagy párt keresnék fiatal, sportos srácként.