Sziasztok!ma fél 3 kor nálam gyors dugásra valaki nálam?
Jó reggelt ma kinézek a Kovaltere
Sümeg és környéke? Hölgy illetve srác max 40-ig?
Zalaegerszegen szopnék 9 után, helyem van.
Hello, 22 körül vki? Szombathely Sárvár vonalon.
Sziasztok!Keresek párt, vagy hölgyet Győr ès környèkèn!Akár kukkolásra, sètára rosszalkodásra!Minden megoldás èrdekel!Kor-alkat nem számít, csak legyen szimpátia,ès gondoljátok legalább anyira mint èn!Minden megoldás, lehetősèg èrdekel!
Sopronban ismerkednék intelligens párral, rendszeres kapcsolatra. Szívesen lennék házibarátotok, szexuális játékszeretek. (Privi levélben válaszoljatok)
Sziasztok. Holnap délelőtti órákban szabad vagyok. Szívesen ismerkednek, párokkal, hölgyekkel.. Vagy akár szaunaznek is!

Valaki/k most autós kaland Győr vagy környéke?
Holnapra 14 .én keddre, keresek partnert egy kis huncutkodáshoz, autóban Győr mellett, a régi szentiváni kertmozinál. Mindenben benne vagyok . 49 éves fiatalos pasi.
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz.
Kőszeg környékén keres aktív pasit passzív macis srác minden jóra
Sziasztok Szentgotthárdon keres valaki nagy farkú srácot?
Sziasztok!
Győr - Mosonmagyaróvár környékén hölgy vagy pár ilyen későn?
Győr - Mosonmagyaróvár környékén hölgy vagy pár ilyen későn?
Sziasztok!
03.16-17-én délelőtt hölgyet, párt keresek, Szombathely környékén.
03.16-17-én délelőtt hölgyet, párt keresek, Szombathely környékén.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok!
Ismerkednék nővel Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni, nem csak levelezni. Szerintem nem bánnánk meg...
Ismerkednék nővel Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni, nem csak levelezni. Szerintem nem bánnánk meg...
Sziasztok!
Autós kalandhoz,kukkoláshoz pár,győr és környékén?
Autós kalandhoz,kukkoláshoz pár,győr és környékén?
Szopatok és szopok helyem van privizz