Szopatok dugok hölgyet párt pasit, privizz helyem van!
Ma 18/7 intim merettel szopatnek tornyiszentmiklosi parkolóban hely ok kamionban
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Egy fiatal párhoz hetero alapon keresek plusz egy hetero férfit. Aki szeretne velem jönni hozzájuk, privátban írjon, köszönöm.
Olyan 20-40 év közötti hetero férfit keresek, aki tényleg szeretne is találkozni.
Egy fiatal párhoz hetero alapon keresek plusz egy hetero férfit. Aki szeretne velem jönni hozzájuk, privátban írjon, köszönöm.
Olyan 20-40 év közötti hetero férfit keresek, aki tényleg szeretne is találkozni.
Független, megbízható középkorú férfiként Sopronban ismerkednék intelligens párral.
Ma holnap valaki Kanizsán?
Zalaegerszegen holnap délután, kora estére keresek pasit, akit orálisan kényeztethetek. Privátban keress!
Szopatok és szopok helyem van privizz!
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Valaki pénteken Sárvár fürdő?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Valaki ma pár nő pasi?
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal, párral ismerkednék
Sziasztok! 2 srác keres nőt vagy párt kellemes időtöltésre, Szombathely és környékén.
sziasztok van itt olyan pár vagy hölgy aki akik Sopronba laknak és keres keresnek fiatal srácot magának magunkhoz hetero alapon privibe vagy levélbe lehet írni nyugodtan ebbe a hónapba 25 26 Sopronba leszek
Zala megyében autos kalandot ki merre szokta lebonyolitani?
Sziasztok! Hölgy, pár Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Csütörtöktől vasárnapig kora este keresek pasit Zalaegerszegen. Helyem van.
Helló. Cuckold ma este?
Össze gyüjtöttem valakinek Valentin napra egy jó adag spermát,de meggondolta magát.Valakinek esetleg holnap,szerda délelött kellene?