Sziasztok!
Feb.10-12 Lentiben leszünk.
58éves pár vagyunk. Szivesen ismerkednénk párokkal vagy pasival.
Nem minden áron!
Feb.10-12 Lentiben leszünk.
58éves pár vagyunk. Szivesen ismerkednénk párokkal vagy pasival.
Nem minden áron!
Győrben par vagy hölgy hetero alapon?
Helyem van !
Helyem van !
popo szexre kanos ,ferfias pasinak pucsitok most sopronban
bekotott szemmel, pucsitva várlak, most aki ráér?
bekotott szemmel, pucsitva várlak, most aki ráér?
Párhoz csatlakoznák ma.
Helyem van
(Ez egy válasz laller000 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hölgy, pár Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok! Nem
Sziasztok , holnap valaki Zalaegerszeg környékén?
Vki most vagy este?? privizz helyem van
Sziasztok!
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Fiúk száma az igények szerint lesz alakítva. Azok a fiúk jelentkezzenek, akik előtte vállalják a face controlt. Belvárosban, igényes helyszínen lesz a buli, jó parkolási lehetőséggel. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Fiúk száma az igények szerint lesz alakítva. Azok a fiúk jelentkezzenek, akik előtte vállalják a face controlt. Belvárosban, igényes helyszínen lesz a buli, jó parkolási lehetőséggel. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.
sziasztok
Zalaegerszegen keresek partnert
Zalaegerszegen keresek partnert
Sziasztok!
Kehidakustány szauna részlegén szoktak párok ismerkedni? Szívesen venném a társaságot, macis 24 éves srác vagyok. Ha gondolod írj egy üzenetet és beszéljünk meg egy napot
Kehidakustány szauna részlegén szoktak párok ismerkedni? Szívesen venném a társaságot, macis 24 éves srác vagyok. Ha gondolod írj egy üzenetet és beszéljünk meg egy napot

Sziasztok!
Jövő hetet Győrben töltöm. 40-es nőig keresek valakit, akivel az esték jobbak lennének. Vékony, normál alkat előnyben. Az oldalon vannak képeim, ha szimpatikus vagyok a marcellnrg skype névre is írhatsz.
Jövő hetet Győrben töltöm. 40-es nőig keresek valakit, akivel az esték jobbak lennének. Vékony, normál alkat előnyben. Az oldalon vannak képeim, ha szimpatikus vagyok a marcellnrg skype névre is írhatsz.
Sziasztok!
Hétfő, kedd, szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan Zalaegerszegen.
Privátban keress!
Hétfő, kedd, szerda kora este pasit kényeztetnék orálisan Zalaegerszegen.
Privátban keress!
Sziasztok hétköznap esti kellemes órákra ismerkednék párral kellemes időtöltéshez diszkrét kedves pasi vagyok!
Üdv! Szexi,csini hölgy,nagy méretű,spotos pasi keres párokat,fogadni tudunk,utazni is.üdv!
6.án Győr és környékén nöt nyalnék férfit szopnék megis dughatsz nálad vagy kocsimban
Áprilisi wellnes Bükfürdőn,valaki esetleg?
Vki leszopna vagy leszopatna most privizz!
Sexparty névvel futó valaki hirdeti magát hogy partnert keres a felesége örömère. KAMU AZ EGÉSZ. ne dőljetek be neki!
Sziasztok!
Február 7-ei soproni látogatásom estéjét szeretném izgalmasan eltölteni. Ehhez keresek partnert.
Február 7-ei soproni látogatásom estéjét szeretném izgalmasan eltölteni. Ehhez keresek partnert.