Sziasztok!41 éves győri férfi vagyok!Keresek hölgyet,esetleg párt ha van találkozásra-kukkolásra,igény szerint be is segítenek ha gondoljátok!Ma holnap adott vagyok!Kor alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Már nagyon sok kamuval beszélgettem,jó lenne olyanokkal is kipróbálni akik találkozni is mernek,akik ugyanúgy komolyan gondolják mint én
Jelentkezzetek!Győr!

Útitársat , útitársakat keresünk pénteki Tiktak látogatáshoz…

Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sopronban leszopnam egy fiú farkát most!
Szerintem valaki csak trollkodik ezzel.
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2023. 02. 01. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Szombaton (2023.02.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.02.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Zalaegerszegen szombat délelőttre pasi? Hely van. Kényeztetnék orálisan. Privátban keress! Köszi.
Soproni partnerekkel ismerkednék...párral vagy hölggyel. (Ha lehet, privátban írjatok!)
Sziasztok! Jövő héten keresnék egy igényes hölgyet vagy párt Keszthely környékén. Helyem van, de utazni is tudok majd.
Vki ma este? privizz
Sziasztok.Február 6-10 között Sárváron leszünk. Szívesen vesszük az ismerkedni vágyók közeledését.
Celldömölk környékén szopatnék.helyem nincs,privátban írj.
Ma este hölgy szórakozni iszogatni stb? Győr??
nem is képzeltem hogy lesssz egyáltalán valakji
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2023. 02. 01. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem hiszem, hogy túljelentkezés lesz..
(Ez egy válasz Gabornagyonnagy üzenetére (2023. 01. 31. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 17:48

Alkalmit keresek CSAK NŐVEL(18-35) Zalaegerszegen!
Nem vagyok Válogatós lehetsz duci,vékony,szőrös,szőrtelen (Csak ne hordozz semmit és tiszta legyél)
Írj Rám nyugodtan,
Ott lehet részletezni!
(Csak Nálad tali mert nem egyedül élek) Nincs kocsim szóval gyalog távban vagy ha tudsz kocsival vinni és hozni akár 10km Zeg Környékén.
Nem vagyok Válogatós lehetsz duci,vékony,szőrös,szőrtelen (Csak ne hordozz semmit és tiszta legyél)
Írj Rám nyugodtan,
Ott lehet részletezni!
(Csak Nálad tali mert nem egyedül élek) Nincs kocsim szóval gyalog távban vagy ha tudsz kocsival vinni és hozni akár 10km Zeg Környékén.
Ma Kanizsán vki?
Sziasztok ,
Egész hétvégém szabad ,
Péntek, szombat illetve vasárnapra, akár napközben , akar estére keresek párt vagy egyedülálló hölgyet kellemes időtöltésre, akár főzhetek valamit vacsorára és iszogathatunk mellé aztán ami alakul
Heteró alapon bármire nyitott vagyok
Bulizhatunk is aminek erotikus vége lesz, minden adott a jó szórakozáshoz
Egész hétvégém szabad ,
Péntek, szombat illetve vasárnapra, akár napközben , akar estére keresek párt vagy egyedülálló hölgyet kellemes időtöltésre, akár főzhetek valamit vacsorára és iszogathatunk mellé aztán ami alakul

Heteró alapon bármire nyitott vagyok

Bulizhatunk is aminek erotikus vége lesz, minden adott a jó szórakozáshoz

Zalaegerszeg holnap reggel pasi?
Szombathely illetve környékén ismerkedne pár férfival? (heteró)