Sziasztok! Vas megyéből vagy utazni tudó párt,nőt keresek ma estére. HELYEM VAN! Írj,írjatok bátran ha egy jó kikapcsolódásra vágytok,vágysz.
Zalaegerszegen ma és holnap délután pasi, akit orálisan kényeztetnék? Hely van.
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Sziasztok! Párommal vagyok fiatal csinos ápolt diszkrêt! 39 ès 48 évesek vagyunk! Hōlgy vagy pár társaságát elveznènk! Egymás elōtti játékok szex stb!
Vasárnap napközben, este, párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Szopnek, privizz
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Sziasztok!
Sopron - Győr útvonalon hölgy vagy pár akinek lenne kedve egy randihoz?
Sopron - Győr útvonalon hölgy vagy pár akinek lenne kedve egy randihoz?
Sziasztok! Ma vagy holnap este lenne kukkolható pár/hölgy Hévíz-Káli medence-Balatonfüred körzetben? A részletekről privát üziben.
ma estére keresünk párt v csajszit párommal!!! vas-zalamegye!!
Sziasztok! Írtam privát üzenetet!
(Ez egy válasz BalNO üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 07:14

Sziasztok, hétvégére keresünk masszírozni tudó srácot párom kényeztetésére.
Kép nélkül ne jelentkezzetek.
Üdv, Nóri és Balázs.
Kép nélkül ne jelentkezzetek.
Üdv, Nóri és Balázs.
Celldömölk környékén szopatnék 50 alatt. Privátban írj! Helyem nincs.
lányt, nőt, vagy párt keresnék fiatal, sportos srácként.
Sziasztok
Ma Keszthely környékén pàr, nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Ma Keszthely környékén pàr, nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Sziasztok! Hétvégére párt keresünk női bi, férfi hetero alapon fogadni tudunk! Lányos játék, 4-es gabalyodas, párcsere az elképzelés! Illetve ha úgy adódik külön is csatlakozunk akár párok hoz ezt még nem próbáltuk de érdekel minket.
Sziasztok!
Keszthelyen keresek ma napközben kalandot hölgy vagy pár személyében!
Keszthelyen keresek ma napközben kalandot hölgy vagy pár személyében!
Keszthely-Marcali között bi párokkal, pasikkal, nőkkel ismerkedne 2 bi pasi.
Zalaegerszegen ma vagy hétvégén kora délutántól estig pasi akit kényeztetni tudnék orálisan? Helyem lesz.
Győrben most valaki?
Sziasztok.Holnap estére keresek Veszprémben uni/aktív pasit vagy párt.Csak olyan írjon aki találkozni is akar!!