Sziasztok kedves ápolt diszkrét intelligens pasi vagyok vasárnap szívesen ismerkednék találkoznék kedves párral akár csak kukkolásra autós kalandra vagy akár egy erdős területen találkoznék kellemes időtöltéshez.
Sziasztok, igényes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok! Szép napot! Vas megyéből ma estére vagy délutánra nőt,párt keresek ,kellemes időtöltésre.Diszkrét,fiatalos nagy makkú pasi vagyok. Többit priv megbeszéljük ha felkeltetem érdeklődésetek.
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen! Utazni tudok! Privát üzenetben keress!
sziasztok! büfürdőn ma este hölgy vagy pár akik ismerkednének?
Barátot keresünk hosszabb távra, zala
Minek ha úgy sem írtok vissza
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 05. 11. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr Veszprém útvonalon ma valaki valakik? Hölgy anyuka pár pasi?
Szia, írtam neked.
(Ez egy válasz Nimfolány95 üzenetére (2024. 05. 11. szombat 01:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, igényes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok! Szívesen barátkoznék veletek.
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 05. 11. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
OLVASD VÉGIG!
Ma estére keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit páromnak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Ma estére keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit páromnak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
engem érdekelne
Ma este autós kaland,kukkolás,keresek párt,Győr és környékén.

OLVASD VÉGIG!
Ma estére keresünk!
Ma estére keresünk!
Sziasztok! Ma este Nagykanizsa környékén pàrokhoz csatlakoznánk
Sziasztok!
Ma délután valaki kölcsönös orálra Nagykanizsán?
Helyem van!
Ma délután valaki kölcsönös orálra Nagykanizsán?
Helyem van!
Kapuvàr-Csorna dèlelőtt hellyel vagy kocsival rendelkezőt meglátogatnèk!e-mail címet adj
Egy vicc ami itt megy! Ezek kis kretének! Ennyi!
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 05. 11. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 11. szombat 20:48
Vicces, azért Vas, Zala és GyMS megye kicsiz több, mint 40 km. Még jó, hogy csak értelemes párt kerestek! Ez az első szűrő, hogy ki nem tudja hol van Szeged?