Sümeg-Tapolca-Keszthely környékén uni vagy aktív srác aki ma találkozna? Esetleg kíváncsi hetero?
Kovalter most valaki? Hölgy, pár?
Innen volt?
Jó hely ez a Kovalter strand, csak lehetne több hölgy illetve pár! (Ez egy válasz sumesz üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó hely ez a Kovalter strand, csak lehetne több hölgy illetve pár! (Ez egy válasz sumesz üzenetére (2022. 10. 24. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap, azaz kedden, párral, hölggyel ismerkednék,találkoznék Sopronban egy fergeteges szexcsata reményében. Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok.
Covalteren a kék Skoda kombis szökeség innen van?
ziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok mai napra keresek lányt vagy párt Szentgotthárdon helyem van csak aki el is mer jönni
Zalaegerszegen ma 21 után pasit keresek lightos, orális dolgokra.
Privizz!
Privizz!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Puncimániás hetero fiút,urat,hölgyet keresek aki szívesen megnézne exbarátnőm amatőr szexfilmjét velem.Normális jófej laza partnert keresek akivel meglehet inmi egy italt,beszélgethetünk a nőkről szexről,aki szeretne kicsit kikapcsolódni.Akkor írj csak ha van szabad időd és ráérsz esténként.pestmegyében van helyem.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Sziasztok. Ki masszirozná meg ma a csajom ?
Sziasztok! Hölgy, pár Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Vkit megtöltenék ma este privizz helyem van!
Badacsony környékén hölgyek pàrok?
Ma?
Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Sziasztok, mai nap este 7 után nagyméretű pasit fogadnánk.
KÜLÖN pasimnak pasit NÉKÜLEM minden jóra szopás dugás ujjazás tágitás többi a képzelet fantáziája .Ja hely az nincs se kocsink Győrból
Sziasztok mai napra szivessen csatlakoznek párthoz esetleg hölgy társasághoz.
Sziasztok Vasmegyei Hokipartnert keresek Bi pasi vok
Sziasztok! Ma este autós kirándulás Győr és Komárom környékén...