Sziasztok!Jól szituált, sármos, ezüst mellkasú férfi vagyok...Ha esetleg valós pasit kerestek...
Hétköznap napközben érek rá...
Kezdetnek - úgy gondolom - ennyi elég, ha érdekel, keresstek!
Hétköznap napközben érek rá...
Kezdetnek - úgy gondolom - ennyi elég, ha érdekel, keresstek!
Sziasztok!
Kezdő bi párt vagy pasit keresek.
Kezdő bi párt vagy pasit keresek.
Ma este szopnék autóban. Akár viszonzás nélkül is. Komárom Esztergom megye. Komárom, Tata stb környéke
Sziasztok. Holnap délelőtt valaki móváron esetleg a fürdőben?
Sziasztok
Ma valaki pár nő estleg pasi?
Hely van Keszthely mellet.
Privátban keress.
Ma valaki pár nő estleg pasi?
Hely van Keszthely mellet.
Privátban keress.
Sziasztok. A hétvégét Kőszegen töltjük a párommal. Lányokkal párokkal találkoznánk. Esetleg nagyobb méretű pasik egy jó kis spricc partyra. Privátban irjatok
Sziasztok! Lányt/nőt keresek kellemes együttlétre (Akár barátság extrákkal-ra), esetleg cuckoldra
Csajainkról közös képnézegetés Sopronban vagy környékén?
Erre válaszoltam levélben …oda adtam munkatársam ak a kocsit hogy haza tudjon menni ..mondván úgyse tudnék hova menni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 17. hétfő 16:29
Törölt felhasználó (4659414)

Keresek egy pasit Komárom Esztergom megyéből akit az autója hátsó ülésén leszophatok. Ha nem mersz arcos és intim fotót küldeni, akkor ne is írj! Diszkréció adott és elvárt. Ma estére Tata mellett.
Hello. Van vki Szombathely, Sarvar környékeről? Este? A többit üzenetben megbeszéljük

Sziasztok!
Ma estére keresek 3-ast kedvelő párokat valamint hölgyeket !
A hellyel és vacsorával várlak !
Ma estére keresek 3-ast kedvelő párokat valamint hölgyeket !
A hellyel és vacsorával várlak !
Héten megint keresek aki jönne velem lányhoz. Sokan írtok ezért csak az első kből választok. Párok előny.
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék
Zala, Vas megyében testi öröm partnert keresek
25 ffi vagyok, utazni tudok helyem is van.
Igazából kihasználni egymást, hölgyek- férfiak minden alapon mindenki örömére határt a te képzeleted szab!
A gyors elintéznivaló előtti 5 percestől az akár fél-egy órán át tartó orális örömszerzést is kérheted vagy amit még sose mertél kérni senkitől.
Nem kell megismerni se, a nevemet sem kell tudnod, akár itt akár viberen írsz ha igényed van és megyek/jössz.
Elhanyagolt a párod? - Elveszítenéd a szüzességed? - Már nagyon kellene egy jó kiadós ...?
Kipróbálnál valami újat, vagy akár amit eddig álmaidban még magadnak sem mertél bevallani?
Az élet rövid, élvezni szeretem.
Élvezzük együtt, ugyanaz az ember leszek számodra mint az a párszáz aki elsétál melletted, annyi különbséggel, hogy jelzed igényed amikor kellek és megbeszéljük. :*
175 cm, 25-ös igényes, ápolt férfi vagyok, reál jómódú átlaghoz képest.
Sajna megengedni nem engedhetek párkapcsolatot, így mint mindenkinek nekem is szükségem van, - IGEN- arra.
Viszont meguntam, hogy tinder és badoon ugyanaz a célom a másik féllel de hetekig a felesleges köröktől nem tudnak elszakadni.
Én csak amikor valamelyikünknek kedve szottyan picit eltölteni egy kis időt, a több napos útjaim egyik társa lenni, felőlem közben velem tarthat vagy felfedezheti a helyet tőlem függetlenül és egyebekre keresek.
18-45 év közötti elsősorban hölgyek, akár férfiak de párok jelentkezését is várom.
Azt hiszem átlag feletti indok szólhat mellettem.

25 ffi vagyok, utazni tudok helyem is van.
Igazából kihasználni egymást, hölgyek- férfiak minden alapon mindenki örömére határt a te képzeleted szab!
A gyors elintéznivaló előtti 5 percestől az akár fél-egy órán át tartó orális örömszerzést is kérheted vagy amit még sose mertél kérni senkitől.
Nem kell megismerni se, a nevemet sem kell tudnod, akár itt akár viberen írsz ha igényed van és megyek/jössz.
Elhanyagolt a párod? - Elveszítenéd a szüzességed? - Már nagyon kellene egy jó kiadós ...?
Kipróbálnál valami újat, vagy akár amit eddig álmaidban még magadnak sem mertél bevallani?
Az élet rövid, élvezni szeretem.
Élvezzük együtt, ugyanaz az ember leszek számodra mint az a párszáz aki elsétál melletted, annyi különbséggel, hogy jelzed igényed amikor kellek és megbeszéljük. :*
175 cm, 25-ös igényes, ápolt férfi vagyok, reál jómódú átlaghoz képest.
Sajna megengedni nem engedhetek párkapcsolatot, így mint mindenkinek nekem is szükségem van, - IGEN- arra.
Viszont meguntam, hogy tinder és badoon ugyanaz a célom a másik féllel de hetekig a felesleges köröktől nem tudnak elszakadni.
Én csak amikor valamelyikünknek kedve szottyan picit eltölteni egy kis időt, a több napos útjaim egyik társa lenni, felőlem közben velem tarthat vagy felfedezheti a helyet tőlem függetlenül és egyebekre keresek.
18-45 év közötti elsősorban hölgyek, akár férfiak de párok jelentkezését is várom.
Azt hiszem átlag feletti indok szólhat mellettem.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Este 22 körülre keresek szexpartnert. Igényes, atlagos ferfi vagyok. Szopatnak, vagy ami alakul...

Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Sziasztok sracok a hétvégére keresek győrből pasit aki elkisérne a spirit hotelba sárvárra. Textilmentes szaunázásra.
Keszthely és környéki hölgyet kényeztetnék.