hólgyet v párt keresünk vasárnap estére barátnömmel!!! pasit nem!!!!
Köszönöm az infót !
(Ez egy válasz laller000 üzenetére (2022. 11. 23. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 23. szerda 17:43

Nagy kamugep, már többször írtam neki én is és több ismerősöm is innen az oldalról
Sziasztok! Sopron és környékén keresnék ( csak a pasi) ma este kalandot!
Párok , lányok , pasik kukkolás……..
Párok , lányok , pasik kukkolás……..
Sárváron pihenő párhoz beszállnék harmadiknak!
Nagy kamugep, már többször írtam neki én is és több ismerősöm is innen az oldalról
(Ez egy válasz Cristofs üzenetére (2022. 11. 23. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mesélj róla privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 22. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 22. kedd 15:11

Törölt felhasználó (4651824)

Holnap vki Zalaegerszeg en. Egy lány testvér párhoz elmenni?
Szívesen ismerkednénk párral
, adatlapunk alapján.(privátban)

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok mai napra keresek lányt vagy párt Szentgotthárdon helyem van
Győr keresek idősebb korú hölgyeket
Kívánság teljesítése kérésre hellyel
rendelkező .
Kívánság teljesítése kérésre hellyel
rendelkező .

Sziasztok 2022.12.09 re keresek egy hölgyet akit elvihetek 4-5* os wellneszre! Kötötségek nélkül!! Minden költséget én állok. Érezzük jol magunkat. Jelentkezni privátba!!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Hely, kocsi van! Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Hely, kocsi van! Írjatok
Csütörtöki napon Mosonmagyaróvár és Győr környékén párral vagy női fehérneműs uni val taliznék hely kellene utazni tudok.
Keszthely, vagy valamerre Pár, hölgy? Gabalyodnék

Sziasztok!Szaunázni szerető hölgy ? Vas megyéből van esetleg itt?Esetleg pár??
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt. Magànyos hölgyet illetve kiéhezett anyukát keresek.
Sziasztok győr kornyeken keresek csajt vagy part szorakozas celjabol
Holnap vki Zalaegerszeg en. Egy lány testvér párhoz elmenni?
Sziasztok , ma valaki ?

Még mindig keresek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 19. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 10:55
Törölt felhasználó (3878652)

Ma délután Szombathely és Celldömölk között, hellyel rendelkező partnert vagy házaspárt keresek.