Győrben és környékén srácok valaki ma este?
Unit vagy aktívat keresek, esetleg kívàncsi heterót

Győrből
Sziasztok! Holnap délelőttre (péntek ) hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok! Hely, kocsi van! Írjatok
Sziasztok ma este lány vagy pár Szentgotthárdon?helyem van
Sziasztok Én már írtam nektek de nem kaptam választ!
(Ez egy válasz csinospar11 üzenetére (2022. 11. 24. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 24. csütörtök 14:20

Szivesen meglatogatnank pentek vagy szombat este egy idosebb pasit, 50+, aki szeretne vegignezni ahogy szexelunk. Csak 50+pasi, atlagos merettel, esetleg 20 ev koruli tapasztalatlan srac is irhat
Szivesen meglatogatnank pentek vagy szombat este egy idosebb pasit, 50+, aki szeretne vegignezni ahogy szexelunk. Csak 50+pasi, atlagos merettel, esetleg 20 ev koruli tapasztalatlan srac is irhat
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal heteró srácot keres 3adiknak privibe vagy levélbe lehet írni nyugodtan
Sziasztok!Szaunázni szerető hölgy ? Vas megyéből van esetleg itt?Esetleg pár??
Győr keresek idősebb korú házaspárt közös kielégülésre
Sopron és környékén valaki megszopatna?
hólgyet v párt keresünk vasárnap estére barátnömmel!!! pasit nem!!!!
Köszönöm az infót !
(Ez egy válasz laller000 üzenetére (2022. 11. 23. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 23. szerda 17:43

Nagy kamugep, már többször írtam neki én is és több ismerősöm is innen az oldalról
Sziasztok! Sopron és környékén keresnék ( csak a pasi) ma este kalandot!
Párok , lányok , pasik kukkolás……..
Párok , lányok , pasik kukkolás……..
Sárváron pihenő párhoz beszállnék harmadiknak!
Nagy kamugep, már többször írtam neki én is és több ismerősöm is innen az oldalról
(Ez egy válasz Cristofs üzenetére (2022. 11. 23. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mesélj róla privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 22. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 22. kedd 15:11

Törölt felhasználó (4651824)

Holnap vki Zalaegerszeg en. Egy lány testvér párhoz elmenni?
Szívesen ismerkednénk párral
, adatlapunk alapján.(privátban)

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok mai napra keresek lányt vagy párt Szentgotthárdon helyem van
Győr keresek idősebb korú hölgyeket
Kívánság teljesítése kérésre hellyel
rendelkező .
Kívánság teljesítése kérésre hellyel
rendelkező .