Sziasztok holnap estère keresünk kimondottan Biszex pàrt vagy bisex pasit. Zala megyèben
Sziasztok holnap estère keresűnk csak Biszex pàrt vagy Biszex . Pasit .Zala megyèben
van itt olyan pár aki ma este fiatal srácot keres zala vas megyébe utazni tudok privibe lehet írni
Vki ma este?? privizz, diszkréció természetes!
Sziasztok, van Keszthelyen olyan hölgy, akinek jól esne egy talpmasszázs? Párokkal is szívesen találkozom.
Esti órákban Győrben leszek elérhető a belvárosban, ha esetleg kedvet kapnàtok egy kis többes sexre ne kíméljetek az ūzenetekkel. Hölgyek ill. Pàrok . Köszönöm

Mosonmagyaróvár s környékén asztalos munkák párnak hölgynek anyukának. Bútor összeszerelés illetve készítés.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nagykanizsai vagy környéki idősebb hölgyet, párt keresek gyengéd, érzéki vagy akár szenvedélyes szexre mindkét fél örömére!
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Pápa és környékén valaki ma este? Kocsim, helyem van
Sziasztok! Párokat, lányokat keresek minden jóra!
hétvégére keresek vas-zala megyében párt v kezdö bi pasit!!!!!!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és fényképezést is vállalok.
Keszthely környékén valaki ma ? Pár nő estleg pasi?
Privátban keress.
Privátban keress.
Perverz nővel ismerkednék!
Sziasztok! Ma koraeste Budapestről Győrbe autózom, aztán vissza. Ha NŐ vagy PÁR kalandozna velem, örülnék a dolognak. Magas, potens, szexőrült ff vagyok.

Péntek estére 2-3 potens fiatal jó méretű biszex férfi társaságát keresnénk feleségemmel. Legyen helyetek és legyetek potensek.
Sziasztok!Ma Győrben kis bicajozás?Hölgyek?Párok?S közben amit csak akartok
Jelentkezzetek írjatok!Kor alkat mellékes!!

Sziasztok
Holnap Györben leszek!
Szívesen kukkolnék egy kellemes párt de be is szálnék hozzájuk ha úgy lenne lehetőség!
Privátba irjatok kérlek!
Holnap Györben leszek!
Szívesen kukkolnék egy kellemes párt de be is szálnék hozzájuk ha úgy lenne lehetőség!

Privátba irjatok kérlek!
Sziasztok! Győrbe hellyel rendelkező 20-as 30-as nővel, heteró párokkal ismerkednék, 23 éves vékony, sportos, heteró srác vagyok.