Sziasztok.
Jovo het folyaman szombathelyi hotelszobamban vendegul latnek egy bevallalos nőt vagy párt.
Bovebben priviben
Jovo het folyaman szombathelyi hotelszobamban vendegul latnek egy bevallalos nőt vagy párt.
Bovebben priviben
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szombat este (X.01) egy kellemes, hellyel rendelkező férfi társaságát szívesen élveznénk. Megkereséseket üzenetben várjuk.
Sziasztok! Van esetleg itt olyan pár( vas megye, gyms, zala) ahol a pasi a masszázs alapokat megmutatná a párján ? És persze kicsit gyakorolhatok is
szex nélkül! Csak masszázs!

Győr és Mosonmagyaróvár környékén bisex párral vagy női fehérneműs uni nagy farkincával taliznék hely kellene kocsim van.
Zalaegerszegen most bi pasi, vagy pár?
Sziasztok mai napra keresek lányt vagy párt aki szereti a méretes szerszámot helyem van Szentgotthárdon
Sziasztok 30 éves pasi vagyok, Sárvár környékén szívesen talakoznék párral vagy hölggyel, utazás nem gond, minden jóra nyitott vagyok, imádok nyalni jó hosszan finoman ☺️
Képet privibe küldök
Képet privibe küldök

Mosonmagyaróvár vagy környékén pár, esetleg hölgy aki unatkozik?
Pápa és környékén valaki ma este? Helyem van, utazni tudok
uni vagy aktív srácot keresek.. kívàncsi heterók is bátran írhatnak

Sziasztok! Győr és környékén keresek egy párt akik a mai napon szívesen hármasoznának egyet. Valós, potens, fiatal és jóképű pasi vagyok. Ha van kedvetek egy ilyen élményhez, akkor hozzuk össze!
Valaki kanizsán a délelőtti órákban tud valami diszkrét helyet ?! Amit bérelni lehetne?!
Vki most vagy este Zala megyében??? privizz!
Holnap Kehidán a szaunavilágban ismerkednénk. Bi lánnyal estleg fiúval
Sziasztok.Sopronba valaki ma este?
Sziasztok! Hölgyek/párok ma este?

Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?

Sziasztok Szombathely -Sopron közt keresek hölgyet vagy párt ,aki meglovagolná az 5,5 vastag farkam. 53 éves pasi vagyok írjatok már. Nem keres egyetlen nő sem partnert??
Sziasztok Szombathely -Sopron közt keresek hölgyet vagy párt ,aki meglovagolná az 5,5 vastag farkam. 53 éves pasi vagyok írjatok már. Nem keres egyetlen nő sem partnert??
Sziasztok
Ma délután hölgy, pár Győr Mosonmagyaróvár környéke?
Ma délután hölgy, pár Győr Mosonmagyaróvár környéke?