Nekem se válaszoltatok. Alapvető, hogy ha nem akarod valakivel, akkor is válaszolsz. Kösz nem. Meg is indokolhatod, de ennyi már elég. Nem törik le a kezed, és egy intelligens embernek vagy elkönyvelve.
(Ez egy válasz Kinky.Pair üzenetére (2025. 03. 22. szombat 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 09:47

...mert nem mentél át a szűrőn ?
Inkább azon kéne elgondolkoznod,hogy másfél év alatt 471 esetben szemetelted tele a fórumot :
" masszíroznék- kényeztetnék, kényeztetnék-masszíroznék, masszíroznék-kényeztetnék "
szerintem a defekt nálad keresendő te billentyűhuszár !
Inkább azon kéne elgondolkoznod,hogy másfél év alatt 471 esetben szemetelted tele a fórumot :
" masszíroznék- kényeztetnék, kényeztetnék-masszíroznék, masszíroznék-kényeztetnék "
Mosonmagyaròvár:Orálissan kényeztwtnék korombeli vagy nálam fiatalabb fiùt ha gondolod irj profilt olvass
Sziasztok!kapuvár környékéről valaki?
Mosonmagyaróvár és környékén elhanyagolt férj keresi párját hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át.
Sziasztok!
Zala megyében párhoz csatlakoznék hetero férfiként...akár hosszabb távú kapcsolat is lehet......vagy Hévízre látogató párt is meglátogatnék.
Irjatok ha aktuális.
Zala megyében párhoz csatlakoznék hetero férfiként...akár hosszabb távú kapcsolat is lehet......vagy Hévízre látogató párt is meglátogatnék.
Irjatok ha aktuális.
Sziasztok!Megismerkednék valóban biszex(nem meleg) úrral,fiúval,lehetsz vékony kicsit testesebb is de ne kövér.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Ha izgatnak az orális játékok vagy akár csak a közös hoki,akkor találkozzunk.Semmi sem kötelező alapon.viszont kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd ezt megélni,kipróbálni és van szabad időd.Komolytalanok kérem ne!Köszönöm.Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van Pestmegyében.
Sziasztok.
Szabad lett az estém.. Párokhoz csatlakoznék, adatlapom szerint. Csak privátot olvasok.
Köszi. Szép estét mindenkinek!
Szabad lett az estém.. Párokhoz csatlakoznék, adatlapom szerint. Csak privátot olvasok.
Köszi. Szép estét mindenkinek!
Senki nem lessz ma Győrben tanurista esten? Pár vagy hölgy
Puncinyalásra laza cumizásra keresek hölgyet ,vas vagy zala megye.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Attól még egy nemet lehet büfögni!!
(Ez egy válasz Kinky.Pair üzenetére (2025. 03. 22. szombat 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 09:47

...mert nem mentél át a szűrőn ?
Ez minket is èrdekel.
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2025. 03. 22. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Ma estére házibulit keresnék Zala és környező megyékből.
Sziasztok.
Ma délután Gönyü környékén tali?
Ma délután Gönyü környékén tali?
Sziasztok!
Győrben hétvégén kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben hétvégén kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Lessz ma valaki Győrben a naturista esten ? Lánnyal esetleg párral ismerkednék
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Fordított felálláshoz!!!
Keresem azt a Szombathelyi vagy Környéki Lányt,Nőt vagy Párt aki kedveli a fordított felállást.S felavatna egy kezdő pasit Strap-onnal.Át szeretném élni azt az érzést amikor egy Női a műfarkára húz!Pároknál csakis Hölgy aktivitás jöhet szóba
Keresem azt a Szombathelyi vagy Környéki Lányt,Nőt vagy Párt aki kedveli a fordított felállást.S felavatna egy kezdő pasit Strap-onnal.Át szeretném élni azt az érzést amikor egy Női a műfarkára húz!Pároknál csakis Hölgy aktivitás jöhet szóba
Sziasztok!
Ma este kukkolnek párt vagy nőt!
Ha úgy van szívesen be is szállok de kukkolni is imádok!
Ma este kukkolnek párt vagy nőt!
Ha úgy van szívesen be is szállok de kukkolni is imádok!