Sziasztok! Tormásligeten (Bük mellett) lakom, 24 éves fiatal, őszinte, diszkrét pasiként ismerkednék fiatal vagy idősebb nővel hosszútávú alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal célból.
Illetve párral is szívesen ismerkednék hosszútávra a hölgy örömére (Hármas, cuckold, vagy házibarát célból).
Sajnos nincs jogsim és helyem... Utazni vonattal tudok, Sopron-Szombathely végállomásokig.
Búvóhelyet pedig tudok foglalni Szombathelyen.
Ha netán lenne nő vagy pár, akik huszonéves fiatal pasit keresnek, mert izgatja a korkülönbség, van fantáziája, akkor nyugodtan írjon.
Korosztályommal is szívesen ismerkednék, mivel csak 1 korombeli lánnyal voltam, de izgatna még, ha a korosztályomból is találkozhatnék valakivel/kikkel.
Illetve párral is szívesen ismerkednék hosszútávra a hölgy örömére (Hármas, cuckold, vagy házibarát célból).
Sajnos nincs jogsim és helyem... Utazni vonattal tudok, Sopron-Szombathely végállomásokig.
Búvóhelyet pedig tudok foglalni Szombathelyen.
Ha netán lenne nő vagy pár, akik huszonéves fiatal pasit keresnek, mert izgatja a korkülönbség, van fantáziája, akkor nyugodtan írjon.
Korosztályommal is szívesen ismerkednék, mivel csak 1 korombeli lánnyal voltam, de izgatna még, ha a korosztályomból is találkozhatnék valakivel/kikkel.
Szilveszteri bulit keresek .
Ma 12 körül indulunk a barátnömmel bükfürdöre szaunázni ha van kedvetek csatlakozhattok.
(Ez egy válasz Lazavidámpáros üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Zalai párhoz csatlakoznánk utazni tudunk.
sziasztok 39 éves Veszprém megyei férfi vagyok
párokat keresek hármas szexre ma estére helyem van
minden jóban benne vagyok írj bátran
Sziasztok! Kedves,odaadó,figyelmes potens fiatalos pasi párral ismerkedne a hölgy örömre.Vas megyéből esetleg utazni tudó párral.
Hellyel rendelkezem! Továbbá ismerkednék nővel aki szeretne egy hosszú távú szeretőt.de szívesen lennék házibarát. Többit privátban
Hellyel rendelkezem! Továbbá ismerkednék nővel aki szeretne egy hosszú távú szeretőt.de szívesen lennék házibarát. Többit privátban
29. Vasárnap estére 18 óra után Keresnénk egy 40 - 60 év közötti fogadni tudó Aktív/Uni férfit Győr és közvetlen környékén
Telefonos Elérhetőség szükséges az egyszerűbb kommunikáció végett
Telefonos Elérhetőség szükséges az egyszerűbb kommunikáció végett
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
minden jóbban benne vagyok írj bátran
minden jóbban benne vagyok írj bátran
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!Tényleg nincs itt egy ilyen hölgy vagy pár aki keres??????Győrben vagy környéken keresek kizárólag duci, molett,kövér hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt!Ha lehet nem egyszeri alkalomra!Akár kukkolásra,vagy minden jóra!Kor nem számít,csak gondoljátok komolyan!Jelentkezzetek!!
Sárváron és vonzáskörzetében hölgyet vagy párt keresek, akár hosszú távon is.
Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intimmel! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréciót adok és viszont várom!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intimmel! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréciót adok és viszont várom!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Hétvégén pasit kényeztetnék orálisan. Hely van Zalaegerszegen. Keress privátban. Köszönöm.
Sziasztok! Hölgyel, párral ismerkednék tartós vagy alkalmi szexkapcsolatra
Lányok hölgyek camozás beszélgetés ismerkedés. mindenre nyitotvagyok
Helló!
Írj!
Szívesen mennék!
Üdv (Ez egy válasz MLparos üzenetére (2024. 12. 27. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 22:14
Írj!
Szívesen mennék!
Üdv (Ez egy válasz MLparos üzenetére (2024. 12. 27. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Fiatal sportos vastag nagyfarkú fiú létezik Szombathelyen?hàzibaràtot keresek,aki szeret Nudizni.
Fiatal sportos vastag nagyfarkú fiú létezik Szombathelyen?hàzibaràtot keresek,aki szeret Nudizni.
Én többször írtam!!semmi választ nem kaptam
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 09:17

Sziasztok! Egy sexre vágyó, sportos lány ismerkedne srácokkal max 40 éves korig. Magas, vékony!! legyél és sportolj (szálkás kockahas a gyengém, azzal ki lehet késziteni :P Írj nyugodtan, ha tetszel szívesen megnézhetsz smile puszi__Jcika