Sziasztok. Ma este vagy holnap szívesen vendégül látnék hölgyet vagy párt, Zalaegerszegen.
Sziasztok! Ma estére szívesen fogadnék nőt, párt lakásokban Szombathelyen. Többit privátban megbeszéljük. Írj bátran.
Sziasztok! Ma napközben illetve este szívesen vendégül látnék egy párt vagy lányt!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Hétvégén Hévízen és környékén vagyunk
Szívesen ismerkednénk.......is
Szívesen ismerkednénk.......is
Sziasztok, a mai nap folyamán hölgy vagy pár Győr környékén?

Sziasztok! Hölgyet, bi párt keresek Szombathelyen vagy környékén baráti kapcsolatra. Helyem van, de utazni is tudok. Privátban írjátok!
Hölgyeim mai nap kölcsönös kényeztetésre? akár helyem is van és utazni is tudok, Nyugat M.o előnyben, utazni tudok, infó kép az adatlapomon
Holnap délután Győrben leszünk, helyünk lesz egy hotelben. Párok, esetleg AKTIV pasik? Ha pasi vagy kérlek csak akkor írj, ha ráérsz szombat délután és AKTIV vagy...
Sziasztok. Kovalteren napozás 20:00-ig.
Ismerkednék zalai pasival
Sziasztok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Ma estére Lányt vagy Párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Van olyan pár, aki szívesen csatlakozna egy kis napozásra, nudizásra Abdán?
Kedves Hölgyek, ma este Keszthelyen vállalok gyakorlott masszörként kényeztető masszázst. Szép napot!
Hölgyet keresek Hétvégi kalandra
infó az adatlapomon

Győrben 11-12óra kőrül szopnék.helyem van
Sziasztok!Ma párok Győrben Püspökerdőben?Szívesen ismerkednek beszélgetnek kukkolnèk huncutkodnèk!Csak akik komolyan is gondolják azok írjanak!Kor alkat mellékes!Vagy ha máshol jó,mobil vagyok!Sziasztok!
Sziasztok! Ma vagy holnap este, fogadni tudó, vastag intimmel rendelkező férfit keresünk! Privát üzenetben keressetek. Köszönjuk.
Ma Lipóton párt hölgyet magányos anyukát keresek.
Sziasztok, a mai napon(07.15) pénteken lenne kedve valakinek ismerkedni, találkozni Keszthely vagy környékén?