Sziasztok!
Szombathely és környékéről keresek.
A héten reggel lenne helyem.
Szombathely és környékéről keresek.
A héten reggel lenne helyem.
Szombat, vasárnap is kinnt voltam, de semmi ismerkedés... pedig jól esett volna bármi
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2022. 06. 25. szombat 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Pl ma este Zala megye és környékén tudok esetleg csatlakozni párhoz

Sárváron pár vagy nő?

Sziasztok! Holnap Keszthelyen szállok meg, szívesen fogadnék hölgyet, párt!

Sziasztok! Hölgyet keresek Szombathelyen vagy környékén, aki holnap eljönne velem strandra!? Privátban írjátok!
Sziasztok, ma este hölgyet vagy párt tudnék fogadni Győrben.
További információk miatt keress üzenetben.
További információk miatt keress üzenetben.
Sziasztok!
Ma este szivesen ismerkednék párral, hölggyel.
Ma este szivesen ismerkednék párral, hölggyel.
Mosonmagyaróvár és környékén sexpertnerem keresem. Hölgy anyuka? Merre vagytok Toyotás sexi csajok. A jó fiúk hoppon maradnak?
Győri unatkozó feleséget lányt keresek mai talira. Lakás van,írj bátran. Én jóképű sportos 40éves.szőkék előnyben.
Zalaegerszeg akart lenni bocs...ha nem lenne egyértelmű mindenkinek.
Holnap, kedd, szerda kora este pasi Zegen? Írj privit.
Helló sziasztok 24 éves vagyok Győr es környékén keresek párt vagy szingli csaj!
Sziasztok . Juli 1-től pár napot Sopron környékén leszünk . Valakik szeretnének ismerkedni ?
Sziasztok! Ma délután Sopronban ismerkedne valaki?
2 Bisex pasi keres bi párokat, csajokat, srácokat Marcali környékén.
Sziasztok!
Zalaegerszegen, ma kora délutáni valaki?
Zalaegerszegen, ma kora délutáni valaki?
Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Győrben helyem van…
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Győrben helyem van…
kint vagytok még?
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2022. 06. 25. szombat 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Zala-megye, Nagykanizsa? Pár vagy hölgy aki ma találkozna egy igényes jó méretű pasival? Privát üzeneteket várok