Sajna pont ma nem mentünk,talán legközelebb!
(Ez egy válasz Pár 46-47 üzenetére (2022. 05. 01. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 01. vasárnap 14:38

Sziasztok. Sárváron vagyunk jelenleg, szívesen ismerkednènk a mai nap folyamán, kellemes kikapcsolódás cèljából.

Sziasztok. Sárváron vagyunk jelenleg, szívesen ismerkednènk a mai nap folyamán, kellemes kikapcsolódás cèljából.
Vki ma este? privizz!
Pápai ápolt sportos bi srác vagyok szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik inkább a passzív oldalt képviselem beakaszthatna valaki vagy valakik hátulról?! Fiúk lányok párok üzeneteit várom.
Passzív pápai ápolt sportos bi srác vagyok beakaszthatna valaki vagy valakik hátulról?! Fiúk lányok párok üzeneteit várom nyitott vagyok mindenre ami jól esik!
szombathely-zala egerszeg??? pár- ketdö bi pasi??
szombathely-zalaegerszeg??? pár? kezdö bi pasi??
[#wa
e]

30-45 év közötti bisex nőt keres két bi pasi Marcali környékén.
Ma valaki Szombathelyen be szállna harmadiknak?
Sziasztok! Szombathely és Sopron környékén keresnék olyan nőt, illetve párt (A női tag örömére), akik nagy szexuális vággyal rendelkező fiatal srácot keresnek.
Sziasztok!
Valaki Nagykanizsán cumizna?
Helyem van!
Valaki Nagykanizsán cumizna?
Helyem van!
Valakinek egy kezdő bi?

Sziasztok! Győr, Móvár környékéről keresnék 50 körüli hölgyet, esetleg párt.
30 as sràc vagyok szombathely környèkèröl keresek hölgyet diszkrèt kapcsolatra! Vonzanak az èretebb nők
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.Helyem van.
Seggemet basztam most szét, Sopronban.
Pucsitva várlak.
Szanaszét lehet most baszni.
Hely van.
Pucsitva várlak.
Szanaszét lehet most baszni.
Hely van.
Jó reggelt bisex párt vagy bisex pasit keresünk most egy jó sex hez. Zala Megye
Valaki ébren Szombathelyen?