Keszthely, Tapolca környékén keresek hölgyet, esetleg párt. Magas, normál alkatú, potens pasi vagyok.
Szombathelyen ma este?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok Zalai nőt párt keresek
Sziasztok,
Vasárnap estétől kedd estig Győrben leszek. Győri párral vagy hölggyel szexelnék. Ha van kedvetek, írjatok.
Vasárnap estétől kedd estig Győrben leszek. Győri párral vagy hölggyel szexelnék. Ha van kedvetek, írjatok.
Sziasztok! Hölgy ma este Szombathelyen? Beszélgetés, iszogatás. Érezzük jól magunkat! Nálam! Privátban!
Sziasztok! Ma este pár aki pasit keres!?
Sziasztok!
Szombathely és környékén senki nem keres pasit? Ha mégis, akkor privátban beszéljünk.
Köszi
Szombathely és környékén senki nem keres pasit? Ha mégis, akkor privátban beszéljünk.
Köszi
Sziasztok ma este Szombathelyen párral hölgyel ismerkednék
Sziasztok van itt lány pár aki este talizna?
Sziasztok esteleg vas megyéböl ma estére ismerkedne nő esetleg pár?
Vas megyében keresek hölgyet, párt, vagy férfit.
Sziasztok! A hosszú hétvégén vasárnap hétfő kedd esetleg valaki akivel lehet szexelni es helye is van?
Dughato vagyok

Dughato vagyok
feleségedel hol lehet beszélni?
(Ez egy válasz vegh0120 üzenetére (2022. 03. 11. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 11. péntek 10:04

Sziasztok Zalamegyében keresek egy igazán jó pasit aki megfüzné a feleségem a tudtom nélkül s elcsábítaná s jól megszoptatná s dugná
Sziasztok Zala megyében keresek egy igazán jó pasit aki a feleségemet elcsábítaná megdugná s szopatná
Sziasztok Zalamegyében keresek egy igazán jó pasit aki megfüzné a feleségem a tudtom nélkül s elcsábítaná s jól megszoptatná s dugná
Zala megye,kiadó apartman párnál?
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Sziasztok! Lánnyal, párral ismerkednék aki fiút keresne.