Üdv! Balaton környéki bulira ,párok?
Győr környékén kezdő fiú szopna
Sziasztok nagykanizsai aktív férfiakat keresek akik a számba vernék a farkukat
Szombathelyen valaki?
Most valaki Keszthelyen?
Szívesen szopnék egyet most!
Szívesen szopnék egyet most!
Sziasztok. Keszthely és környékén keresünk fiatal srácokat locsoló bulira. Jössz előveszed s ráspriccelsz a cicimre.
Délutánonként van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Délutánonként van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok. Szerényebb mérettel keresek Sopron és környékén hölgyet vagy párt. Írjatok válaszolok minden kérdésre.
Érett molett párt hölgyet keresek kukkolásra minden jóra Zalából 35 éves diszkrét kedves pasi vagyok.
Sziasztok
.Nagykanizsán és környékén párokat keresek akikhez csatlakozhatnék,közös örömszerzésre.42 éves pasi vagyok
.Nagykanizsán és környékén párokat keresek akikhez csatlakozhatnék,közös örömszerzésre.42 éves pasi vagyok
Ami késik, nem múlik…
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 02. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 02. szerda 23:09
Kanizsán lett volna
Törölt felhasználó (4349032)

Szombathelyen talizna valaki?
Balatonmária-Marcali környékén srácok, bi párok, pasik? Kölcsönös farokverés?
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat. Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.

Törölt felhasználó (1334882)

Van ma Zalakaroson olyan pár, akihez csatlakozhat egy 40-es pasi akár egész éjszakára is?
kezdö bi párral ismerkednék...vagy pasival!!!!!
Van ma Zalakaroson olyan pár, akihez csatlakozhat egy 40-es pasi akár egész éjszakára is?
Pápán vagy környékén talizni v ki??
Van olyan hölgy, vagy pár akikhez csatlakozhatnék ma Keszthelyen? Akár csak nyalásban is benne vagyok.
Hölgyek, párok esetleg ismerkedni ma valaki?