Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Szia elhanyagolt hölgyet mamit lányt keresek kellemes élvezetes játékokra Győr és Móvár környékéröl. Szeresd ha hosszan kényeztetik a puncitdat.
Dunánál pár,hölgy nudizni? Győr környéke.
Üdv! Van zegen olyan hely ahol szabadban/autóban szoktak sexelni? Szivesen kukkolnék! Esetleg bisex pasival találkoznék!
Van egy üres lakásom Győrben. Kihasználnám valakivel, valakikkel holnap, azaz péntek délelőtt!
Sziasztok! Holnap estére keresnénk pasit vagy párt adatlapunknak megfelelően! Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják és mernek találkozni! Szép napot mindenkinek!

Sziasztok
Vissza mondás miatt szombat estére keresnénk 2 szóló pasit
Vissza mondás miatt szombat estére keresnénk 2 szóló pasit
Sziasztok vissza mondás miatt keresnénk szombat estére 2 szóló pasit
Győrben keresek pasit aki egy pár hölgy tagjával szeretne több pasis felállásba részt venni (hely kellene) belső üzenetet várok
Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Szombati nap helyem lesz.
Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz heretó alapon a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe keresgélek, utazni tudok.
Cuckold is érdekelne, tapasztalatom van.
Szombati nap helyem lesz.
Legyen szép napotok