Sziasztok most szombat estére kellemes élvezetes játékokra partnereket keresek hellyel Győr és Móvár környékén keresek uni vagyok
Nagy szőrös puncit kényeztetnek imadom a lucskos puncit ha szep nagyok a szemeremajkak és a csiklo is szep duzzadt
Sopron a pálya udvaron vagyok aktív urak raboljatok eeel
Sziasztok! Február 24 hétfő délelőtt lány vagy pár Szentgotthardon? Helyem van
Valaki ma szombathelyen le cumizna? 4-tol fel 5 íg irj
Vas megyéből keresek női partnert.
Kor ,alkat megkötés nélkül
Kor ,alkat megkötés nélkül
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Sziasztok, valaki holnap Szombathelyen le cumizna? Délután 4-tol fel5 így! Irj! Üzenetet
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék
Üdv Tomi

Sziasztok, keresek olyan személyt aki kora reggel kényeztetné a farkamat! Vas megye, utazni tudj, irj üzenetet privibe
Kanizsa vki kaland?
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Elvileg van.
Ma 21:00 után tervezem megnézni, hogy tényleg van-e. (Ez egy válasz csakén007 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 21:00 után tervezem megnézni, hogy tényleg van-e. (Ez egy válasz csakén007 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes pasiként ismerkednék párral szerda csütörtök vagy péntek esti kis kalandozáshoz játékhoz. Zalaegerszegen a városban leszek autózgatok este 7 óra után párhoz csatlakoznék autóskalandhoz v esetleg kukkolnék. Netán kapok egy címet szívesen meglátogatnálak benneteket, elmennék hozzátok hölgyet kinyalnám megujjaznám vagy kukkolnák és távoznék. Esetleg autóskaland megbeszélt helyen.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr
Max homiknak!
(Ez egy válasz csakén007 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért?Ott van??
(Ez egy válasz hunsteve üzenetére (2025. 02. 18. kedd 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 16:37

Ma este tervez valaki menni az ETO parkba?
21:00 után lehet megnézem magamnak az ott említett glory-t.
21:00 után lehet megnézem magamnak az ott említett glory-t.
Sziasztok!Norbi a nevem!Győrben élek,43 éves bi férfi vagyok!Sajnos az élet nem áldott meg túl nagy szerszámmal,(17 kb)És sajnos gyorslövetűvel :( Így ebben a szellemben keresek egy kedves biszex párt,akiket csak kényeztethetek szájjal,kézzel,nyelvel!Imádom csinálni mindkét fél örömére!Szeretnék egy pár játékszere lenni!Sub hajlammal imádom ha használnak,kihasználnak,ha csak segédeszközként használnak!A hölgyet nedvesre nyalnám,az urat keményre szopnám szex előtt,illetve aktus közben számíthattok az ilyesfajta részvételemre!Dominánsabb párok jelentkezzenek,Győr-Komárom-Tatabánya vonalon!Kor-alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Várom nagyon megtisztelő leveleiteket,használjatok ki!Sziasztok!