Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Keresek orál partnert Körmend és Zalaegerszeg vonalon?
Sziasztok keresettek meg légyszíves privátban.....41eves igényes diszkrét pasi vagyok.
(Ez egy válasz Páros7786 üzenetére (ma 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Sziasztok!
Ma délután Szombathely környékén szopnék.
Ma délután Szombathely környékén szopnék.
Sziasztok most szombat estére 08.23 keresünk fiatal barátnőmmel bisex párt nagy méretű biszex pasit. Győrbe van helyünk ott találkoznánk
Írtam
(Ez egy válasz kinkypair üzenetére (tegnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:08

Sziasztok! 29-ig a Balaton délnyugati sarkában vagyunk. Esti programokhoz keresünk párokat, lányokat, fiúkat. Helyünk nincsen, de utazni tudunk ésszerű határokon belül. Adatlapon minden lényegi információ! Rajtunk nem fog múlni!

Sziasztok! 29-ig a Balaton délnyugati sarkában vagyunk. Esti programokhoz keresünk párokat, lányokat, fiúkat. Helyünk nincsen, de utazni tudunk ésszerű határokon belül. Adatlapon minden lényegi információ! Rajtunk nem fog múlni!

Sopron és környéke? Ma este valaki valakik tali esetleg?
Sziasztok, győrben keresek. Esetleg valaki meg tudja írni privátban hogy a kowalter ahol nudizni lehet merre van pontosan?
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr.
Faszimado Transzi vagyok.A mai nap Augusztus 20 délután csillogó Olajos seggel és lábakkal férfiakat kielégitek Nemeskolta környékén erdős részen ..Aki üriteni akár az írjon..Szopok és imádom seggbe..Le is hugyozhattok mert imádom.. Többen is lehettek..Ribancotok lesszek..Aki jönne az írjon.
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Sziasztok
Keszthelyen Párt illetve Hölgyet fogadnék akár több napra is
Szép napot
Keszthelyen Párt illetve Hölgyet fogadnék akár több napra is
Szép napot
Faszimado Transzi vagyok.A mai nap Augusztus 20 délután csillogó Olajos seggel és lábakkal férfiakat kielégitek Nemeskolta környékén erdős részen ..Aki üriteni akár az írjon..Szopok és imádom seggbe..Le is hugyozhattok mert imádom.. Többen is lehettek..Ribancotok lesszek..Aki jönne az írjon.
Ma, Szombathely-Celldömölk között valaki?
Sziasztok!.
Ma délután szabadban talira Valaki?
Ma délután szabadban talira Valaki?
Sziasztok! Ma délelőtt lány vagy pár Szentgotthárdon?
Vas megyéből keresek hölgyeket