Sziasztok!
Csütörtökre és péntekre (08.07 és 08.08.)keresünk partnert, partnereket. Balatonfüredre megyünk kicsit pihenni. Csütörtök vagy péntek délután és/vagy este - előre tervezve - szívesen találkozunk olyan igényes partnerrel, aki el is jön a megbeszélt randira és érdekli az, amit adatlapon leírtunk. Helyünk lesz, fogadni tudunk.
Elsősorban nagy intim mérettel (min. valós 20 cm!) és/vagy extra mennyiséggel rendelkező srácok érdekelnek 20-50 év között.
A párokkal való találkozástól sem zárkódunk el.
Srácok esetében lehet akár 2 srác is egy időben és a lágy handjob élvez most prioritást az adatlapon leírtak között. (valamint egy hosszútávú baráti kapcsolatkialakítás első pillérének lehetősége)
Párok esetében pedig szívesen megnéznék (Roli jelenlétében) egy hozzánk hasonló korú és igényességű (külső és értelmi) párt szeretkezés közben, és megfelelő szimpátia esetén akár bizonyos dolgokkal, tevőlegesen fokoznám is izgalmukat, jelenlétünkön túlmenően. (itt is elsősorban a kapcsolatépítés az elsődleges cél részünkről, a személyes találkozás és az emberi módon történő ismerkedés és nem a nemi intimitás)
Akit érdekel, kérem, hogy - a tervezhetőség okán - mielőbb írjon és csak az, aki tud és mer is utazni, találkozni, nem csak az időnket rabolja.
Jelentkeztés minden esetben MAILBEN, az adatlapunkon leírtak alapján.
Köszönöm.
Niki
Csütörtökre és péntekre (08.07 és 08.08.)keresünk partnert, partnereket. Balatonfüredre megyünk kicsit pihenni. Csütörtök vagy péntek délután és/vagy este - előre tervezve - szívesen találkozunk olyan igényes partnerrel, aki el is jön a megbeszélt randira és érdekli az, amit adatlapon leírtunk. Helyünk lesz, fogadni tudunk.
Elsősorban nagy intim mérettel (min. valós 20 cm!) és/vagy extra mennyiséggel rendelkező srácok érdekelnek 20-50 év között.
A párokkal való találkozástól sem zárkódunk el.
Srácok esetében lehet akár 2 srác is egy időben és a lágy handjob élvez most prioritást az adatlapon leírtak között. (valamint egy hosszútávú baráti kapcsolatkialakítás első pillérének lehetősége)
Párok esetében pedig szívesen megnéznék (Roli jelenlétében) egy hozzánk hasonló korú és igényességű (külső és értelmi) párt szeretkezés közben, és megfelelő szimpátia esetén akár bizonyos dolgokkal, tevőlegesen fokoznám is izgalmukat, jelenlétünkön túlmenően. (itt is elsősorban a kapcsolatépítés az elsődleges cél részünkről, a személyes találkozás és az emberi módon történő ismerkedés és nem a nemi intimitás)
Akit érdekel, kérem, hogy - a tervezhetőség okán - mielőbb írjon és csak az, aki tud és mer is utazni, találkozni, nem csak az időnket rabolja.
Jelentkeztés minden esetben MAILBEN, az adatlapunkon leírtak alapján.
Köszönöm.
Niki
Tőltéstava ma este... privat keress
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok 6.án Nagykanizsa környékén valaki ?(Legyél aktív)
Sziasztok!
Hólgyet Párt keresek hosszabb távra. Szép napot mindenkinek
Hólgyet Párt keresek hosszabb távra. Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
44 éves férfi vagyok. Ma este randiznék Zalaegerszegen.
Akár párt, akár hölgyet fogadnék.
Egy kellemes masszázs lenne kezdésként...

44 éves férfi vagyok. Ma este randiznék Zalaegerszegen.
Akár párt, akár hölgyet fogadnék.

Egy kellemes masszázs lenne kezdésként...

Sopronban, vagy a környéken a napokban valaki bevezetne milyen az igazi bi?
Becsehely, kamionomban aktívat keresek most. Privat írj
Nagykanizsai környékén aktív urak?
Sziasztok,
lanyt,holgyet keresek, tóparti kalandra.Diszkrécioó izgalom adott, kényeztetés rajtad múlik
lanyt,holgyet keresek, tóparti kalandra.Diszkrécioó izgalom adott, kényeztetés rajtad múlik
Leszophatna valaki Győrbe
Szia most Győrbe vagyok esetleg van it aki talizna
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének… Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék! smile Helyem van!Írjatok
Délután 4ig van hely
(Ez egy válasz sirius85 üzenetére (tegnap 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Ma délelőtt?Hely van.
Ma délelőtt?Hely van.
Szia ma Győrbe ismerkednék bisex párral, vagy hölgyel elhanyagolt anyucival uni vagyok
Délelőtt valaki? Privibe
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok. Diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Sziasztok. Diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.