Kérek mindenkit nézzétek meg az összes hozzászólását és olvassátok figyelmesen. Hirtelen férfiból nő lett és akit ajánlott 2020 májusában, ő maga lett 2020 júniusában.

Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2022.01.17 hétfő este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
imádom a nagyon idős pasikat is

Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Sziasztok
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!
Pápa vagy környékén valaki ma?
Helyem van, vagy utazni tudok

Zalaegerszegi hellyel?
Sziasztok! Látom nem igen vannak itt bevállalós hölgyek meg párok, akik kaphatóak egy mindentől mentes fergeteges sexre
Ma esti szexkalandra keresem lány, pár társaságát tabumentes szexkalandra. Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Nagykanizsa környékéről, lányok, párok?? Max 40 éves korig! Privát üziben várom a jelentkezőket!!
Szombathelyen holnap du valaki?
Nagykanizsán illetve M7 vonalon kényeztetek ma 4 ora fele.. priviben keress
Nagykanizsán kényeztetek ma 4 ora fele.. priviben keress
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam
Több a kályha mint egy hetero nő elkepeszto....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 17. hétfő 13:41
Törölt felhasználó (4471762)

Ma estére keresek fiatalt aki kifacsarna!
Ma estére keresek fiatalt aki kifacsarna!
Ti laktok egy picit messzebb Vas ill. Gyms megyetől, de amúgy nem olyan vészes távolság
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Kár, hogy messze lakunk egymástól...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 07:22
Törölt felhasználó (4544892)

Sziasztok
Kezdö párként,lehetöleg kezdö(ez nincs kőbe vésve) ,türelmes párt keresnénk,akikkel ismerkedhetnénk,és nem akarnak 1 óra ismeretség után párcserét.Elfogadjuk azt is ,ha valakiknek ez ripsz ropsz megy,tiszteletben tartjuk,de mi nem őket keressük.Nekünk más az elképzelés.
Kezdö párként,lehetöleg kezdö(ez nincs kőbe vésve) ,türelmes párt keresnénk,akikkel ismerkedhetnénk,és nem akarnak 1 óra ismeretség után párcserét.Elfogadjuk azt is ,ha valakiknek ez ripsz ropsz megy,tiszteletben tartjuk,de mi nem őket keressük.Nekünk más az elképzelés.
Sziasztok. Mos reggel 5 körül Győr - Movár környékén valaki? Legfőképpen pár érdekelne.
Valami ügyes kezu masszőr hölgy lány? Csakis masszázs, szexről szó nincs..
Legalábbis pénzt nem szoktam adni érte, érdektelenné válik a szex számomra ha pénzért csinálnák velem. Úgyhogy nem szexet keresek, hanem egy masszőrt mostanában. Persze ha a kémia megjelenik, akkor nincs mit tenni...
Legalábbis pénzt nem szoktam adni érte, érdektelenné válik a szex számomra ha pénzért csinálnák velem. Úgyhogy nem szexet keresek, hanem egy masszőrt mostanában. Persze ha a kémia megjelenik, akkor nincs mit tenni...

Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére! Helyem van!