Ismerkednék Szombathelyen és környékén!
Szombathelyen ma este?
Hétfő délután, este pár, hölgy egy tabumentes szexrandira? Zalaegerszegen hely, tapasztalat és hatalmas élvezet vár. Szívesen utazom is. Sportos negyvenes
Ma esti kalandra győr kkén valaki?
40es ápolt pasi vagyok.
40es ápolt pasi vagyok.
Üdv. Párt, hölgyet keresek Veszprém, Győr és Vas megyében. Utazni tudok.
Hölgyet keresek Zala és Vas megyében! Jóképű, nagy farkú, intelligens úrként! Sok szabadidővel rendelkezem, diszkrét, baráti kapcsolatban gondolkodom!
Sziasztok!
Lenne kedve valakinek ma egy szép formás farkat érzékien, hosszan, orálisan kényeztetni? Viszonzom is ha, szeretnéd smile
Lenne kedve valakinek ma egy szép formás farkat érzékien, hosszan, orálisan kényeztetni? Viszonzom is ha, szeretnéd smile
Sziasztok, ma pasi Sárváron szauna?
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Győrben kényeztetnék, ha lenne helyed, vagy tudsz nyugis helyet

Szombathelyen ma este ismerkednék
Hello
Ma késő délutánra vagy kedd kora estére, Bábolna, Győr vonalon, keresném orálcentrikus partnerem. (Nem túlsúlyos, 45 alatti személyében)
Ha úgy van esetleg szaunázhatunk helybéli termálban.
Ma késő délutánra vagy kedd kora estére, Bábolna, Győr vonalon, keresném orálcentrikus partnerem. (Nem túlsúlyos, 45 alatti személyében)
Ha úgy van esetleg szaunázhatunk helybéli termálban.
Ma estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre. Többesben is ok.
Sziasztok!
Ma valaki cumizna Nagykanizsán?
Helyem van!
Ma valaki cumizna Nagykanizsán?
Helyem van!
Győrben kényeztetnék, ha lenne helyed, vagy tudsz nyugis helyet

Helló sziasztok ma valaki csajok vagy párok?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Keresünk párokat közös èlményekhez.utazni tudunk!