Spriccelnék egy nagyot,helyem van privizz!
sopronban leszopnék most egy fiut : )
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Szombathelyen ismerkednék
Van GYMS megye környékén esetleg Covidos pár? :P

Holnap estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban írtak és feltételek alapján! Impotensek, merevedési zavarokkal küszködök ,sem a gyors lövetűek nem érdekelnek! Csak potens férfi érdekel!
Veszprém-Pápa-Győr vonalon lenne olyan srác aki talizna a hétvége folyamán?
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt magányos hőlgyet elhanyagolt anyukát. Igényes 40-es pasi vagyok. Alkalmi kapcsolatra hosszú távon.
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Sziasztok!!
Ma szopna valaki Nagykanizsán?
Helyem van!
Ma szopna valaki Nagykanizsán?
Helyem van!
Szombathelyen most/ma valaki?
Ma este Sárvár/Bük/Celldömölk lesznek párok esetleg lányok a szaunavilág részen?
ma párt kukkolnék.....de szivesen szopiznám a pár férfi tagját..... vas- zala megye!!!
Hali! Ma delelott valaki Szombathely es kornyekerol?
Sziasztok
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
itt vannak lányok is vagy csak buzik vannak?
Sziasztok írók privát
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 28. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 28. péntek 15:18
Törölt felhasználó (4380462)

Sziasztok. Ma este autós kirándulás Győr és környékén.
Vki ma este??? privizz!