Szombathelyen 20.00 óra körül egy autós kaland valaki (nő)?
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Lányok, párok ma délután Balatonkeresztúr környékén? Hellyel rendelkezem.
Ma este szívesen kalandoznánk helyünk van de utazni is tudunk -akár szabadban is randi...........
Sziasztok. Ma Komáromi fürdő éjszakai fürdőzés, előtte-utána autós kirándulás.
Megpróbálom a lehetetlent
Sopronban valaki?

Helló.Sopronban a Vasút utca környékén keresnek napközben ráèrő párt vagy beválalos nőt egy gyors de mindent elsöprő szexre.telt pasi vagyok aki imád nyalni.irj(tok) ha van köztetek akit èrdekelne a dolog.nemlennèk hálátlan.
vas-zala megyében keresek párt....szivesen szopiznék kezdöként!!!
Irtam
(Ez egy válasz travi üzenetére (2022. 02. 11. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 16:22

Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam
Sziasztok. Unatkozó hölgy Móváron? Szívesen eltoltenek egy kis időt ha igényes vagy
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam
Sziasztok! Ma este unatkozó hölgy vagy pár Sopronban?
Sziasztok ma illetve hétvégén valaki Győr-Mosonmagyaróvár környékén egy kis kalandra? Én mindenre kapható passzív vagyok

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Párral találkoznék Győr és környékén én 30 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott 18 as mérettel imádok hosszasan nyalni és kényeztetni írj privátban ha érdekel
Zalmegye Egerszeg környéke.
(Ez egy válasz carei85 üzenetére (2022. 02. 11. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 14:57

Holnap reggeli órakban fiatalos parhoz csatlakoznék a hölgy örömére,vagy szóló hölgyhöz is. írj
Holnap reggeli órakban fiatalos parhoz csatlakoznék a hölgy örömére,vagy szóló hölgyhöz is. írj
Sziasztok!
Pénteki napon nagyon szívesen találkoznék egy korrekt párral Észak-Dunántúlról. Hétvégén Győrben leszek, de szívesen utazok egy kedves párért. Fiatal, jóképű, értelmes és korrekt partner vagyok.
Ha szimpatikus vagyok akkor várom a leveletek!
Mindenkinek szép napot!
Pénteki napon nagyon szívesen találkoznék egy korrekt párral Észak-Dunántúlról. Hétvégén Győrben leszek, de szívesen utazok egy kedves párért. Fiatal, jóképű, értelmes és korrekt partner vagyok.
Ha szimpatikus vagyok akkor várom a leveletek!
Mindenkinek szép napot!
Helló.Sopronban a Vasút utca környékén keresnek napközben ráèrő párt vagy beválalos nőt egy gyors de mindent elsöprő szexre.telt pasi vagyok aki imád nyalni.irj(tok) ha van köztetek akit èrdekelne a dolog.
Vasárnap estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban írtak és feltételek alapján! Impotensek, merevedési zavarokkal küszködök ,sem a gyors lövetűek nem érdekelnek! Csak potens, vastag farkú férfi érdekel!