Az jó! Közelben lesztek, ha van kedvetek találkozhatunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 12. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 12. szombat 21:49
Törölt felhasználó (4658633)

Jövőhèten Zalakaroson leszünk!
Jövőhèten Zalakaroson leszünk!
sziasztok! igazi perverz hölgyet keresek, aki akár hozzám is költözhetne! 52-es pasi!
Sziasztok! Ma este hölgyet kényeztetnék Szombathelyen. Hely van. Privátban írjátok!
Oh de kár h olyan messze leszek!
Nagyon csinos vagy!
(Ez egy válasz cicuska47 üzenetére (2022. 02. 12. szombat 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 12. szombat 10:08
Nagyon csinos vagy!

Ma este szívesen kalandoznánk helyünk van de utazni is tudunk -akár szabadban is randi...........
SZH 40 Srác nő partnert keresnék. nem csak alkalmi..
Sziasztok. Nagykanizsán párt kukkolnék ma este, éjszaka.
vasárnap déutánra keresünk partneremmel szombathelyen olyan párt. pasit vagy csajt akinek lenne helye....
Szombathelyen 20.00 óra körül egy autós kaland valaki (nő)?
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Lányok, párok ma délután Balatonkeresztúr környékén? Hellyel rendelkezem.
Ma este szívesen kalandoznánk helyünk van de utazni is tudunk -akár szabadban is randi...........
Sziasztok. Ma Komáromi fürdő éjszakai fürdőzés, előtte-utána autós kirándulás.
Megpróbálom a lehetetlent
Sopronban valaki?

Helló.Sopronban a Vasút utca környékén keresnek napközben ráèrő párt vagy beválalos nőt egy gyors de mindent elsöprő szexre.telt pasi vagyok aki imád nyalni.irj(tok) ha van köztetek akit èrdekelne a dolog.nemlennèk hálátlan.
vas-zala megyében keresek párt....szivesen szopiznék kezdöként!!!
Irtam
(Ez egy válasz travi üzenetére (2022. 02. 11. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 16:22

Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam
Sziasztok. Unatkozó hölgy Móváron? Szívesen eltoltenek egy kis időt ha igényes vagy
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam
Sziasztok! Ma este unatkozó hölgy vagy pár Sopronban?