Sziasztok. Pápa-Sárvár-Szombathely környékén lenne srác aki ma talizna? Főleg uni vagy aktív, esetleg kíváncsi hetero.. Helyem nincs, autóval leszek

Sziasztok!
Személyes ismerkedésre nyitott kedves csinos hölgy vagy ilyen tagú pár Győr vagy környékén?
Személyes ismerkedésre nyitott kedves csinos hölgy vagy ilyen tagú pár Győr vagy környékén?
Sziasztok, 29 éves Győri srác vagyok hölgyet,párt keresek szinte egész hétvégén ráérek..
Sziasztok! Bakon illetve környékén taliznék mozgóban. Orálisan kényeztetek viszonzás nélkül
Valaki Keszthely környéke?
Popóimádó f.fi keresi lány-érett hölgy kapcsolatát-kedveld nyalatni.....
Most valaki Keszthely környéke akit le lehet szopni és helye is van?
Sziasztok. Nagykanizsán autos szexhez keresek csajt vagy párt. De szívesen kukkolnék párt is, és ha úgy van akkor be is szálnék.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok.Fergeteges gátlástalan szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Sziasztok! Ma estére keresünk fogadni tudó férfit, lehetőleg vastag intimmel. Nem az ország másik feléből.
(max Zala megye)

Hello.
Szombathely vagy környéke, egyedülálló hölgy aki ismerkedne?
Szombathely vagy környéke, egyedülálló hölgy aki ismerkedne?
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
utazni tudo bi pasit ,párt keresek,,,,,,,,,,,kezdö bi pasi vagyok ,kan kellene ,,,

Sziasztok Győrben,. 6 éves kapcsolatból felszabadulva, keresek női partnert akivel megélhetem azokat a vágyaim amiket a 6 év alatt nem sikerült.
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Ma este Hévíz vagy környékén holgyek, párok esetleg?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok. Keszthely és környékén keresünk fiatal srácokat locsoló bulira. Jössz előveszed s ráspriccelsz a cicimre.
Délutánonként van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Délutánonként van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Sziasztok. Mai nap pár esetleg hölgy Hévíz, Keszthely környékén aki pasit keres?