hétvégén...vas zalában... keresek párt csajt v kezdö bi pasit!!!! imádom a nöi fehérnemüt....
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Sziasztok! Valaki Zalaegerszeg illetve Bak környékèn egy gyors talira?
Sziasztok,
Én már írtam korábban nektek, de sajnos semmi válasz :( (Ez egy válasz Lazapáros10 üzenetére (2022. 04. 13. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már írtam korábban nektek, de sajnos semmi válasz :( (Ez egy válasz Lazapáros10 üzenetére (2022. 04. 13. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lenne kedve ma este valakinek egy kamionos kalandhoz Nagykanizsán? ☺️
Sziasztok
Ma is mentek? Vagy esetleg holnap? Írtam privát! (Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 04. 12. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma is mentek? Vagy esetleg holnap? Írtam privát! (Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 04. 12. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vki ma Zalaegerszegen vagy a környékén??? privizz!!
Hölgy kényeztetésére masszört keresünk
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.Helyem van.
sziasztok!Van most pár vagy hölgy Cowalternál????
sziasztok!Van most pár vagy hölgy Cowalternál????
Ma bi pár vagy pasi egy kis kalandra?
Feleség részére, adatlapunk szerinti szexpartnert keresünk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Csak akkor jelentkezz, ha saját helyed is van! Szálláshelyre nem megyünk!
Jelentkezőket privát üzenetben várjuk!
Sziasztok! Szállást keresek egy éjszakára Győrben, vagy Mmóváron, Egy erotikát kívánó hölgynek szívesen kellemessé tenném az éjszakját, alkat, vagy kor nem számít.
Mi leszünk délután csak még nem tudni merre kocsikázunk
(Ez egy válasz LastNight üzenetére (2022. 04. 13. szerda 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ma Sopron?
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok. Ma este kirándulás Győrben és környékén.
Sárvár környéki termálozáshoz 04 16-1 bevásárlás hölgyeket vendégül látnánk.
Mi Győrböl indulunk értetek menénk.
Mi Győrböl indulunk értetek menénk.
Vkit jó lenne ma tele élvezni! Privizz,helyem van!