Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 60km-es körzetében keresnék nőt/nőket, illetve heteró alapon párokat a női tag örömére. Helyem nincs, de utazni tudok (60km). Aki messzebbről erre felé jár, és tud helyet, hozzá is csatlakoznék (Nő, illetve a pár női tag örömére).
Helyel rendelkező intelligens biszex pasit házaspárt szopatnek
Sziasztok!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
kezdöként keresek ... szintén kezdö bi pasit vagy párt....vas-zala megye
Valaki ma tali bi vagy pasi?
Sziasztok, hölgy esetleg pár ma éjszaka ? 29 éves heteró srác vagyok
Szombat,vagy vasárnap Sopronban aki ismerkedne?
Privátban jelentkezz!
Privátban jelentkezz!
Hosszúhétvégén vki GY-M-S megye? Én 23 éves passzív vagyok
Mindenben bennevagyok :P

Győri ápolt jóképű értelmes potens pasi ismerkedne
Ma este vki??helyem van privizz!
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.Helyem van.
Holnap napkozben szortelen pasit szopatnek Nagykanizsa környéken szeresd a vastag faszt hely kell!! Estleg biszex pár
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,főleg esténként érek rá.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,főleg esténként érek rá.
Hosszú hétvégére keresünk (ha lehet) fiatal környékbeli "locsolófiúkat"
Hímes tojást ugyan nem, de finom puncit kaphatnak. Pasik részére hely megoldott.
Illetve közelben lévő, hellyel rendelkező párokhoz is szívesen csatlakoznánk!
Esténként érünk rá, írjatok levelet!

Hímes tojást ugyan nem, de finom puncit kaphatnak. Pasik részére hely megoldott.
Illetve közelben lévő, hellyel rendelkező párokhoz is szívesen csatlakoznánk!
Esténként érünk rá, írjatok levelet!

Kezdő bi fiúként szívesen kipróbálnám milyen leszopni valakit. Helyileg Sopron - Győr között ingázom naponta.
Sziasztok! Hosszú hétvége alatt lenne kedve valakinek talizni?
Egyelőre bármelyik nap jó, a többit megbeszélhetjük privátban.. Helyem Pápán van, de max 50-60km-t utazom is, ha úgy alakul. Főleg unit vagy aktívat keresek, de attól még passzívak is nyugodtan írhatnak
Ha kíváncsi hetero vagy, és érdekel a dolog, mindenképp írj..!

Hány óra körül?
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 04. 15. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Körmend és Szombathely környékén keresek bi hölgyet,párt, esetleg pasit.
Sziasztok! Ma délután kovalter kirándulás.
Sziasztok
Tapolca vagy környéke, egyedülálló hölgy aki ismerkedne?
infó adatlapomon
Tapolca vagy környéke, egyedülálló hölgy aki ismerkedne?