Helló!
Ha Szombathelyen ha valaki szeretne szopatni és esetleg dugni írjon privátba.Helyem lenne.
Ha Szombathelyen ha valaki szeretne szopatni és esetleg dugni írjon privátba.Helyem lenne.
Sziasztok! Kellemes időtöltésre keresek lányokat, elhanyagolt feleségeket, párokhoz is szívesen csatlakoznék. Minden érdekel hetero alapon. Zala megye. Gyertek és próbáljatok ki.
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam (Vas, Zala)
Győr - Óvár környékén szívesen nyalnék puncit vagy szopnék 1 kemény faszt akár egyszerre is
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 50km-es körzetében keresnék hölgyet, illetve csatlakoznék párhoz (Hölgy örömére, esetleg egy kicsit aktív biként). Sajnos helyem nincs, de utazni tudok.
Sopronban kit szopjak le?
Ma du, este végig szopnam egy fiú farkát.
Ma du, este végig szopnam egy fiú farkát.
Vki ma este?? privizz helyem van
Sziasztok holnap, holnapután párt vagy hölgyet keresek tobbesben van tapasztalatom.... 38 éves vagyok képeim vannak fent
Sziasztok ma estefelé ismerkedne pár? Vas megye
Sziasztok!
Lenne valakinek kedve ma Nagykanizsán cumizni?
Helyem van!
Lenne valakinek kedve ma Nagykanizsán cumizni?
Helyem van!
Jövő héten lesz pár a sümegi wellnesben?(Hotel kapitány)
Csütötökön(re),pénteken(re) keresnék női partnert feszültség oldásra a mai nap után(szerda)
Egy kis masszázs és szex vagy csak szex... otthon erdőben, öltöző fülkében vagy ahol szeretnéd

Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok Most este/éjszaka kölcsönös orál kalandra keresek partnert Veszprém, Pápa, Győr környékén, bárhol. Privát uziben beszéljünk!
Olyan párt keresek Körmend Szombathely környékén akik szívesen ismerkednének egy 35 éves kedves diszkrét sráccal minden jóra. Izgatja a fantáziám a kukkolás akár extrém helyen stb.
Győr és Móvár között valaki ma este?

Győrben és környékén keresek hölyget/pár normál alkatú igényes 29 éves heteró srác .
Győr környékén keresek belevaló lányokat,elhanyagolt feleségeket szex kapcsolatra. Lakás van.Ên jóképé ápolt 40 éves vagyok. Lehet tartós vagy csak alkalmi is.
Zalában kényeztetek orálisan. Mobilis vagyok
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam (Vas, Zala)