Olyan párt keresek Körmend környékén akik szívesen ismerkednének egy 35 éves kedves diszkrét sráccal minden jóra. Izgatja a fantáziám a kukkolás akár extrém helyen stb. spiki19870130@gmail.com
Sziasztok.Sopronban keresnek Nőt vagy párt a jövő héten kora délutáni jó kiadós szexre.41èves mackós pasi vagyok.hasonló Nőt vagy párt keresek akik mernek is találkozni.ha gondolod anyagi megoldható.irj/írjatok ès egyeztetünk.a felső korosztály 60 èv.
Sziasztok!
Van itt olyan Nő, Pár aki találkozna? Szombathely és max 100 km.
Van itt olyan Nő, Pár aki találkozna? Szombathely és max 100 km.
Sziasztok! 21 éves fiatal srácként keresek Szombathely környékéről nőt, párt (Női tag örömére, de aktív biként is csatlakozok).
Helyem nincs, de utazni tudok, illetve szabadban is szívesen kipróbálnám.
Esetleg aki messzebbről jön erre felé (Nő, illetve pár), és benne lennének az autó/szabad szexben, ők is nyugodtan írhatnak.
Esetleg aki messzebbről jön erre felé (Nő, illetve pár), és benne lennének az autó/szabad szexben, ők is nyugodtan írhatnak.
Nőiruhás férfiként (crossdresser) 2 szombat este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is wink
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
imádom a nagyon idős pasikat is wink
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 04. 23. szombat 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopronban leszopnék egy szexre éhes fiut.
-számba is sülhete már el-
-számba is sülhete már el-
Sziasztok! Esti autós kirándulás Győrben..
Dziasztok! Högy,pár ma estefelé?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Ma este Győri lányt elhanyagolt feleséget kényeztetne 40 éves jóképű sportos pasi.Írj bátran diszkréció oké.
Sziasztok!
Szívesen beszélgetnék, ismerkednék. Ha unatkozol és van kedved írj rám.
Nők megkeresését várom.
Szívesen beszélgetnék, ismerkednék. Ha unatkozol és van kedved írj rám.

pár v kezdö bi pasi?? vas-zala megye.....
Ma este vki? privizz!
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Privát üzenetet írj!
Zalaegerszegen keresek férfit párt szexre ma estére.Helyem van.
Ma vagy holnap helyet adnék párnak.
Ma este szivesen taliznank lannyal, novel Gyor kornyekerol. Csak holgyek erdekelnek minket.
Sziasztok Győri lakhellyel rendelkező srác vagyok, hölgyet párt keresek utazni tudok.
Sziasztok! 21 éves fiatal srácként keresek Szombathely környékéről nőt, párt (Női tag örömére, de aktív biként is csatlakozok).