Sziasztok ma Győrben 7 után kukkolna minket valaki?
Sziasztok
Újra keresünk ffi beszállót harmadiknak kifejezetten a hölgy örömére. Olyan potens, intelligens férfit keresünk akinek nem csak a szája jár, hanem ha megbeszéljük, meg is jelenik. Csak és kizárólag sportos, izmos testalkatú ffi jöhet szóba, aki legalább 85 kg, férfias megjelenésű. Email címünkre várunk fényképpel leveleket, ha nem válaszolunk vagy a válaszunk NEM, fogadd el, attól mi még valós bevállalós pár vagyunk, csak épp lehet nem téged keresünk.
NYUGAT MO.
Újra keresünk ffi beszállót harmadiknak kifejezetten a hölgy örömére. Olyan potens, intelligens férfit keresünk akinek nem csak a szája jár, hanem ha megbeszéljük, meg is jelenik. Csak és kizárólag sportos, izmos testalkatú ffi jöhet szóba, aki legalább 85 kg, férfias megjelenésű. Email címünkre várunk fényképpel leveleket, ha nem válaszolunk vagy a válaszunk NEM, fogadd el, attól mi még valós bevállalós pár vagyunk, csak épp lehet nem téged keresünk.
NYUGAT MO.
Hölgyeim egy jó masszázst?Felfrissülés ebben a szomorkás időben.
Vki ma este? hölgy pár vagy bi pasi? privizz!
Győri unatkozó bevállalós lányokat keresek szex kapcsolatra. Lakás van.Én jóképű igényes 40éves. Párok nem érdekelnek.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Szombathely környékén keresünk párt vagy pasit nagyobb mérettel.
Vas megyében ma délután hölgy, pár, vagy férfi?
Sziasztok! Ma estére keressük HELLYEL RENDELKEZŐ (nem panzió, sem motel) partnereinket pár vagy pasi(k) személyében Szombathely környékén ( nem Győr, sem Sopron , pláne nem Bp). Arcos képet kérni fogunk emailen ennek tudatában írjatok, címünk: tobbeselmenyek1@gmail.com .
Szombathelyen holnap valaki?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Ma kora délután (14-15 óra körül) keresek kölcsönös örömszerzési céllal hölgyet Sopronban, 35 éves, 75 kg-os hetero férfi vagyok.
Domináns lány-hölgy seggét nyalnám pároknál is !
Sziasztok!
Ma délután keresek bi párt vagy pasit.
Ma délután keresek bi párt vagy pasit.
Ma este autós kalandozás vagy otthonunkban pasit párt keresünk részletek privatban
vvas-zala megye??? kezdö bi pár??
Sziasztok! Taxizást vállalok zala megyében, hölgyek, illetve párok részére. A fizetés persze természetben történik
Marcali környékén kölcsönös farokverés 2 bi pasinál?
Sziasztok.40-es telt pasi vagyok.Sopronban Kedd kora délután keresek párt vagy nőt egy gyors öromszerzesre.kor alkat mindegy.vonatal utazom oda.jolenne ott a környéken valaki(k).vagy ha autóban az sem gond.irj hogy egyeztessünk.
Anon szexre keresek perverz padokat.
Bekotott szemmel, pucsitva, szopásra, baszasra készen várlak. Nem akarom tudni ki vagy, csak érezni ahogy kieled magad.. Perverz, méteres faszik előnyben.
Haverral is ha van olyan. Igényes, jo seggü jól szopo sub fiu vagyok. Végig bekotott szemmel adom magam. Ha van ilyen domináns, perverz akinek kell az anal sex, jelezd és gyere. Tele kurhato vagyok.
Bekotott szemmel, pucsitva, szopásra, baszasra készen várlak. Nem akarom tudni ki vagy, csak érezni ahogy kieled magad.. Perverz, méteres faszik előnyben.
Haverral is ha van olyan. Igényes, jo seggü jól szopo sub fiu vagyok. Végig bekotott szemmel adom magam. Ha van ilyen domináns, perverz akinek kell az anal sex, jelezd és gyere. Tele kurhato vagyok.