Május 21.-én szombatra keresünk vékony, normál testalkatú párt 45 éves korig. Lehetőleg bi hölgytaggal de csak a lány legyen az. Tudunk fogadni a lakásunkon.
Szerda,csütörtök Sopronban valaki?
Egy jó kis szex akár traviként/CD, akár passzív fiúként, ahogy kívánod, és partiban is élvezkedhettek rajtam (Vas, Zala)
Sziasztok!
Ma késő délután Gönyü - Komárom közti nudis hajózásra, ha jönne valaki, írjon. Szép, nyugis, diszkrét szigetek vannak
Ma késő délután Gönyü - Komárom közti nudis hajózásra, ha jönne valaki, írjon. Szép, nyugis, diszkrét szigetek vannak
Sziasztok!Most valaki Győrben?Mamma mia mögött a Rábaparton?Hölgyek?Párok??
Sziasztok!Ma pár vagy hölgy valamerre ha szèpidő lesz??Győr és környéke!!Kor alkatvmellèkes csak komolyan gondoljátok!
Sziasztok! Holnap /Hétfőn/ délelőttre keresek hölgyet párt autós kalandra!Privát üzeneteket várom oldalamon képek is vannak.
Valós párral,hölgyel ismerkednék Szombathely és környékén,hölgyeknek masszázst is vállalok legyen az frissítő vagy érzéki. Privát üzeneteket várom oldalamon képek is vannak.
Szívesen csatlakozom hozzád a futásnál
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 15. vasárnap 11:29

Törölt felhasználó (1607962)

Sziasztok! Ismerkednék sportos, fiatalabb pasival. Én is szoktam sportolni, röplabdázom hobbi szinten és futni is szoktam
Puszi

Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Zalaegerszegen szopatnék most!
Ma valaki(k)?
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.Helyem van.
Sziasztok, párral hölgyel ismerkednék Győrben és környékén
Valós párral,hölgyel ismerkednék Szombathely és környékén,hölgyeknek masszázst is vállalok legyen az frissítő vagy érzéki. Privát üzeneteket várom oldalamon képek is vannak.
Sziasztok!
Ma délután valaki Nagykanizsán cumizna?
Helyem van!
Ma délután valaki Nagykanizsán cumizna?
Helyem van!
Igényes, diplomás férfiként keresek megbizható házaspárt akár mindkét fél örömére hosszútávon!
Alapjában véve hetero életvitelű vagyok és hetero kapcsolatban is élek, bizonyos keretek között azonban a bi dolgok is vonzanak. Olyan párt keresek (kor és alkat nem fontos tényező, az igényesség azonban igen), ahol a férfi sem utasitaná vissza, ha orálisan kényeztetném.
Hosszútávú kapcsolat és igény esetén hajlandó vagyok időnként csak a férfitaggal is kettesben találkozni és finoman leszopni őt.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek (Komáromtól nem túl távol)
Alapjában véve hetero életvitelű vagyok és hetero kapcsolatban is élek, bizonyos keretek között azonban a bi dolgok is vonzanak. Olyan párt keresek (kor és alkat nem fontos tényező, az igényesség azonban igen), ahol a férfi sem utasitaná vissza, ha orálisan kényeztetném.
Hosszútávú kapcsolat és igény esetén hajlandó vagyok időnként csak a férfitaggal is kettesben találkozni és finoman leszopni őt.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek (Komáromtól nem túl távol)

Ma delutan Szombathelyen keresek egy csajt , nőt 20 tol 38 eves korig! Korrekt normalis 40es srac vagyok! Priviben irjatok esetleg!
Sziasztok!
Sárvár környékén keresek olyan fiatalos, magas, nagy méretű partnert, aki szereti a molett , duci alkatot.
Sárvár környékén keresek olyan fiatalos, magas, nagy méretű partnert, aki szereti a molett , duci alkatot.
Sziasztok! Ismerkednék sportos, fiatalabb pasival. Én is szoktam sportolni, röplabdázom hobbi szinten és futni is szoktam
Puszi