Zalaegerszegen szopatnék most!
Ma valaki(k)?
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.Helyem van.
Sziasztok, párral hölgyel ismerkednék Győrben és környékén
Valós párral,hölgyel ismerkednék Szombathely és környékén,hölgyeknek masszázst is vállalok legyen az frissítő vagy érzéki. Privát üzeneteket várom oldalamon képek is vannak.
Sziasztok!
Ma délután valaki Nagykanizsán cumizna?
Helyem van!
Ma délután valaki Nagykanizsán cumizna?
Helyem van!
Igényes, diplomás férfiként keresek megbizható házaspárt akár mindkét fél örömére hosszútávon!
Alapjában véve hetero életvitelű vagyok és hetero kapcsolatban is élek, bizonyos keretek között azonban a bi dolgok is vonzanak. Olyan párt keresek (kor és alkat nem fontos tényező, az igényesség azonban igen), ahol a férfi sem utasitaná vissza, ha orálisan kényeztetném.
Hosszútávú kapcsolat és igény esetén hajlandó vagyok időnként csak a férfitaggal is kettesben találkozni és finoman leszopni őt.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek (Komáromtól nem túl távol)
Alapjában véve hetero életvitelű vagyok és hetero kapcsolatban is élek, bizonyos keretek között azonban a bi dolgok is vonzanak. Olyan párt keresek (kor és alkat nem fontos tényező, az igényesség azonban igen), ahol a férfi sem utasitaná vissza, ha orálisan kényeztetném.
Hosszútávú kapcsolat és igény esetén hajlandó vagyok időnként csak a férfitaggal is kettesben találkozni és finoman leszopni őt.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek (Komáromtól nem túl távol)

Ma delutan Szombathelyen keresek egy csajt , nőt 20 tol 38 eves korig! Korrekt normalis 40es srac vagyok! Priviben irjatok esetleg!
Sziasztok!
Sárvár környékén keresek olyan fiatalos, magas, nagy méretű partnert, aki szereti a molett , duci alkatot.
Sárvár környékén keresek olyan fiatalos, magas, nagy méretű partnert, aki szereti a molett , duci alkatot.
Sziasztok! Ismerkednék sportos, fiatalabb pasival. Én is szoktam sportolni, röplabdázom hobbi szinten és futni is szoktam
Puszi

Sziasztok. Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék aki fiút keresne
Szombathelyen pasit keres valaki? Esetleg nézőt?
Sopronban ma vki, aki szeretne popot kefelni?
Nagy, vastag faszu pasinak adom a lukam szét durni.
Benne lennék úgy, hogy végig bekotott szemmel vagyok és nem tudom meg ki vagy. De csak nagy vastag fasszal.
Igényes, helyes, normális fiu vagyok, vékony, sportos. Hely van Sopronban. Ma ráérek.
Nagy, vastag faszu pasinak adom a lukam szét durni.
Benne lennék úgy, hogy végig bekotott szemmel vagyok és nem tudom meg ki vagy. De csak nagy vastag fasszal.
Igényes, helyes, normális fiu vagyok, vékony, sportos. Hely van Sopronban. Ma ráérek.
Sziasztok!
Hétfőn délelőttre keresek elhanyagolt hölgyet Győrben. Ápolt, diszkrét pasi vagyok.
Hétfőn délelőttre keresek elhanyagolt hölgyet Győrben. Ápolt, diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok.
Holnap(vasárnap) este pár, hölgy aki szívesen ismerkedne? Budapest-Mosonmagyaróvár útvonal
Holnap(vasárnap) este pár, hölgy aki szívesen ismerkedne? Budapest-Mosonmagyaróvár útvonal
Helló!Szombathelyen lenne most valaki aki szopatna?Fiatal srác vagy nagy méret előny!Helyem lenne
Helló sziasztok ma este valaki? Győr és környéke
Halihó
Sehol senki szombat este Szombathelyen?

Szóló srác esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 20:36
Törölt felhasználó (4666955)

Sziasztok!
Keresünk ma estére egy biszex csajszit Szombathelyen
ha felkeltettük érdeklődésedet, kérlek nézd meg a profilunk és jelezz
előre is pussy

Sziasztok!
ha felkeltettük érdeklődésedet, kérlek nézd meg a profilunk és jelezz
előre is pussy