Ma esti győri privát házibuliba keresnénk csinos lányokat, párokat! Fiúk már megvannak! Privátban telefonszámos jelentkezéseket várunk.
Sziasztok
Írtunk nektek
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2022. 05. 21. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtunk nektek

Sopron borfeszt szuper.
Sziasztok! Ma estére keresek valós, megbízható párt, részletek privátba!
Sziasztok!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Sziasztok! Hölgy, pár ma este Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Mit szeretnél
(Ez egy válasz jobannrosszbann üzenetére (2022. 05. 21. szombat 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 21. szombat 14:42

ma valaki?? pár....kezdö bi pasi? szombathely-zalaegerszeg???
ma valaki?? pár....kezdö bi pasi? szombathely-zalaegerszeg???
Kölcsönös farokverés 2 bi pasival Balatonmária környékén?
Valakik Abdán egy kis napozásra, nudizásra ma délután?
Sziasztok ma éjjel vagy este folyamân körmenden bi pasit érdekel valaki bàrmibe benne vok!!!!
Sziasztok ismerkednénk hölggyel, vagy párokkal!

Sziasztok Szombathelyen ma valaki?
Sziasztok! Ma estére keresek nőt, párt Szombathelyről. Helyem van! Diszkrét, kedves pasi vagyok.
Sziasztok érett molett párt keresek ma estére kukkolnék kalandoznék Zalában
Sziasztok, a mai nap folyamán pár vagy hölgy aki ismerkedne, találkozna Győr valamint környékén?

Sziasztok! A hétvégén készül högy vagy pár Sárvárra,vagy a Bükre? Szívesen ismerkednék veletek…
Május 21.-én szombatra keresünk vékony, normál testalkatú párt 45 éves korig. Lehetőleg bi hölgytaggal de csak a lány legyen az. Tudunk fogadni a lakásunkon.
Ma délután vagy este vki?bi pasi, hölgy, kíváncsi hetero, pár? privizz
Kezdő parkent szívesen ismerkednenk hellyel rendelkező korban hozzánk hasonló párral. Először egymás előtti szexre aztán ha úgy alakul mehetünk tovabb. Szexi fehérnemű és segédeszköz kedvelő pár vagyunk