Holnap, kedd, szerda kora este pasi Zegen? Írj privit.
Helló sziasztok 24 éves vagyok Győr es környékén keresek párt vagy szingli csaj!
Sziasztok . Juli 1-től pár napot Sopron környékén leszünk . Valakik szeretnének ismerkedni ?
Sziasztok! Ma délután Sopronban ismerkedne valaki?
2 Bisex pasi keres bi párokat, csajokat, srácokat Marcali környékén.
Sziasztok!
Zalaegerszegen, ma kora délutáni valaki?
Zalaegerszegen, ma kora délutáni valaki?
Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Győrben helyem van…
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Győrben helyem van…
kint vagytok még?
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2022. 06. 25. szombat 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Zala-megye, Nagykanizsa? Pár vagy hölgy aki ma találkozna egy igényes jó méretű pasival? Privát üzeneteket várok
Zalakaros ?
Mennyire este?
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2022. 06. 25. szombat 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombathelyen ma valaki?
Sziasztok! Szombathely, illetve Sopron környékén keresnék lányt, nőt kellemes időtöltésre, esetleg cuckoldra.
Sziasztok!
Balatoni vitorlással rendelkező párt, intelligens, kommunikatív férfit keresünk nem egy alkalomra.
Balatoni vitorlással rendelkező párt, intelligens, kommunikatív férfit keresünk nem egy alkalomra.
Jelenleg nagyon izgat, az olyan szex ahol végig bevan kötve a szemem, már amikor bejossz a lakásba akkor is, szopathatsz, seggem kiprobalhatod és szét baszhatod. A végén gatya fel és go, én csak utána veszem le a kendőt. Így sosem fogom megtudni ki voltál. Engem ez most így nagyon izgatna. Kifejezetten kanos, nagy vastag faszu, némileg perverz és analsexet kedvelő igényes pasit keresek. Én is jól nézek ki, igényes, helyes, vékony, sportos, formás seggu fiu vagyok. Sopronban van helyem. Ha érdekelne így, ilyesmi jelezd légyszi.
Őrségi vásár(ban) környéken ismerkednék nővel
Leszünk többen.
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 06. 25. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Diszkrét szexre keresek nőt.
Hévízi kifolyó, ma este? Pár esetleg?
Szombathelyen ma este valaki?