Győr és Sopron környékéről keresek olyan hölgyet, aki szoptat még és van felesleges anyateje vagy más miatt van teje (gyógyszer miatt vagy indukció), na és persze szeretné egyszer/többször kipróbálni a felnőtt szoptatást!
- Alkalmi vagy hosszútávra
- Semmi szex, ruhában és Te mondod meg nekem mit szabad és mit nem (csak deréktol felfelé, fejhetem a számba a tejet, stb...)
- Segítséget is tudok nyújtani tej indukálásra (angolul: induced lactation)
- Felnőtt szoptatásban már van jártasságom
- Esetleg a tej nélküli mellszopás is szóba jöhet, ha izgat téged
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor kérlek írj privát üzenetet!
Szép napot!
- Alkalmi vagy hosszútávra
- Semmi szex, ruhában és Te mondod meg nekem mit szabad és mit nem (csak deréktol felfelé, fejhetem a számba a tejet, stb...)
- Segítséget is tudok nyújtani tej indukálásra (angolul: induced lactation)
- Felnőtt szoptatásban már van jártasságom
- Esetleg a tej nélküli mellszopás is szóba jöhet, ha izgat téged

Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor kérlek írj privát üzenetet!
Szép napot!
Sziasztok vas megyében ismerkednék növel estleg párral ha gondojátok irjatok ismerkegyük.
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Sziasztok.Valaki megnézi ahogy kiverem neki most Győrben.Szép csupasz kemény FASZOM van.30 as szolis.kopasz jóképü.30 fiú vagyok...Buliból hazafelé.akár többen is!nyilvánossan bárhol
Sziasztok
Bi pasit keresünk mára 3-iknak!
Bi pasit keresünk mára 3-iknak!
Ma 2 után Zalaegerszegen pasi?
Sziasztok ma este keresek lányt vagy párt helyem van Szentgotthárdon csak olyan írjon aki szereti a hosszú meneteket és bírja a vastag péniszt
Keszthely-Marcali környékén bi pár, srác?
Ma este vki?bi pasi, hölgy, pár? privizz helyem van de ésszerű keretek között utazok is!!!
Szombathelyen ma este valaki?
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!
Én egy 37 éves tetovált srác vagyok Várpalotáról! Lányokat, párokat keresek minden jóra! Csak hetero alapon! Fogadni tudok de bizonyos távon utazni is!Miden jóság érdekel!
Több tetoválás, szakál, kék szem, rövid haj, pocak akad!
Sziasztok!Ma vagy holnap marcali és környékén keresünk pasit 3.nak!30-50 éves kor között,átlagos testalkattal!Mi 38/41 éves házaspár, telt női taggal!Ésszerű távolságon belül utazunk is!
Sziasztok! Lánnyal illetve párral ismerkednék aki fiút keresne
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Ma este 8 fele pasit keresek Zalaegerszegen.
Sziasztok! Párosunk férfi tagja délután szivesen kukkolna Győr környékén . Minden megoldás érdekli!

Szokásos
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 08. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 08. péntek 22:02
Törölt felhasználó (4587042)

Sajnos semmi!
Sajnos semmi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 08. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 08. péntek 21:43
Törölt felhasználó (4251042)

Sikerült már valakinek Szombathely és környékén találni itt az oldalon párt,vagy hölgyet,és össze is jött a kaland?
Sziasztok 38 éves pasi vagyok holnapi napra párhoz csatlakoznak a hölgy örömére sok mindenre nyitott vagyok képeim vannak fent privátban várom a megkeresest