Zalakarosi szauna világról szeretnék információt kérni.
Köszi
Köszi
Te aztán tudsz udvarolni
(Ez egy válasz barkeeper10 üzenetére (2022. 07. 22. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello. Ma most Zalaeg. És környéke?
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Ma délután kettőig pasit keresek Zalaegerszegen. Helyem van.
Szombat estere valaki aki meglesne minket? Gyor, Ds kornyeke
Sziasztok!Nos?Sehol senki????????Győrben??
Engem érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 19:50
Törölt felhasználó (4666869)

Sziasztok!
Ma estére keresünk párt, lányt, pasit a közelünkből.
Sziasztok! Van itt olyan hölgy vagy pár, aki holnap eljönne velem Borgátára a strandra? Vagy aki még szintén ott lesz? Privátban írjátok!
Sziasztok!Ma éjszaka?Valamikor?Valahol?Győrben párok vagy lányok?Akár séta beszélgetés vagy amit csak szeretnétek!Kor alkat mellékes csak gondoljátok komolyan!Cowalter?Püspökerdő?Vagy csak valami parkoló?Jelentkezzetek!Sziasztok!
Mosonmagyaróvár környékéről párral, vagy magányos hölggyel ismerkednék! Független, ápolt, igényes 28 éves pasi vagyok nagy szexuális étvággyal

Társaságot keresek.
Az IGEN...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 22. péntek 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 19:50

Törölt felhasználó (4666869)

Sziasztok!
Sziasztok!
Holnap délután kettőig pasit keresek Zalaegerszegen. Helyem van.
Balatonberény-Keszthely vagy környékén keresünk olyan fiút aki elvinne egy fiatal és igényes házaspárt alkalmanként 1-2 órás vitorlás túrákra smile Kimondottan fontos szempont,hogy semmiképp ne légy 50-nél idősebb, túlsúlyos, pocakos (még kis pocak sem!), szakállas vagy bajszos! Fizetés természetben a nyílt vízen, intelligencia, higénia, ápolt igényesség adott és elvárt minden esetben!
Vki lecsapolhat ma este, hölgy pár vagy bi pasi, privizz!
Sziasztok!
A mai napon Győr környékén (100 km-es körzet) egy párhoz csatlakoznék. Ha szimpatikus vagyok ismerkedjünk meg személyesen.
A mai napon Győr környékén (100 km-es körzet) egy párhoz csatlakoznék. Ha szimpatikus vagyok ismerkedjünk meg személyesen.
Zalaegerszegen kényeztetek délutántól. Főkènt az ismerős megszokott partnerek jelentkezését várom priviben
Sziasztok Győr környékén napozás , nudizás ismerkedés jo hangulatban ?!