Ma 3 oráig szivesen kényeztetnék hölgyet vagy be szálnék párosba nagykanizsán!
Sziasztok! Nő, pár akik fiatalt keresnek Szombathely-Sopron környékén?
Sziasztok!Én egy 36 éves pasi vagyok!lányokat,párokat keresek minden jóra!Hetero vagyok, Várpalotán van helyem! 180magas, 90 kiló, kék szem, sok tettoo!Ha úgy van akkor tudlak téged-titeket fogadni!
Győr ? aktiv vagyok
keszthely es kornyeke,holgy ismeretseget keresem
kosz
kosz
Ki baszna most popoba?
Hely van. Open door
Hely van. Open door
Holnap délelőttre keresek hölgyet párt akihez csatlakozhatnák privátban várom az üzeneteket
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Sziasztok áll még a dolog?
(Ez egy válasz Gyorpasi9922 üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok mi vevök lennénk a dologra
(Ez egy válasz djpremier üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 28. csütörtök 15:47

Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
07.28 csütörtök este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt
Pisi szex is izgat
Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek
Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Időseket akar 60+ is szeretem sőt

Pisi szex is izgat

Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek

Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Hölgyet masszíroznék Szombathely és környékén
Masszört keresünk a hölgy részére.
Mától Balatonberényben vagyunk 4 napig.
Szexpartikhoz keresünk társakat..
Szexpartikhoz keresünk társakat..
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Sziasztok! Vas és környező megyékben keresek lányt, hölgyetleg orális élvezetekre. Olyasvalakit keresek akit kitartóhan hosszan lehet kényeztetni akár többszöri élvezés után sem mondja ,hogy elég. Testalkatod korod nem számít ,az élvezet a fontos. Akár párokhoz is csatlakozom. Részleteket privátban.....
Sziasztok!
Ma estére keresünk hellyel rendelkező pasit, pár, lány!
Ma estére keresünk hellyel rendelkező pasit, pár, lány!
Győr és környéke autós kaland valaki/k?
Sziasztok! Masok szerint extran helyes 182cm 85kg sportos ferfias pasi vagyok! Csinos párokjoz a holgy oromere beszallnek!
Zala
megye utazni tudok... Hetvegente balcsi kozeleben vagyok
auto van! uzenetben irj koszi!

megye utazni tudok... Hetvegente balcsi kozeleben vagyok

Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti