Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén kényeztetnék lányt, nőt akár szabadban.
Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Sziasztok !
Most szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
az egész Csak egy szórakozó fasz
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2022. 08. 03. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem csak sima elgépelés. Ahogy nálad is, a szóköz hiánya a vessző után.

Mi ezen a kamu?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 02. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 17:45
Törölt felhasználó (1564402)

Kamu szöveg!!
Sziasztok párosunk keres bi srácot 3as vagy akár többes felállasra attól függ, hogy sikerűl leszervezni a hétvégére. A naoot majd egyeztetjük privátban, csak bi alapon keresünk srácokat! Sajnis a múltkori alkalom vetegség miatt elmaradt, de talán most
minden infó az adatlapunkon olvasható, látható!

Sziasztok Vasmegyében hoki partnert keresek
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Szia! Engem a intim kozmetika is érdekel
(Ez egy válasz Tapintás6 üzenetére (2022. 08. 02. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Augusztus 17-21 között Balaton déli partján leszünk (Fonyód) párral ismerkednénk egymás előtti, vagy párcserés szexre semmi sem kötelező alapon. Várjuk kedves párok jelentkezését, akik mernek talizni. Privát üzenetet várunk!..
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!

Kamu szöveg!!
(Ez egy válasz swingertali üzenetére (2022. 08. 02. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Bukake 4-5ffit keresnénk. Többit privibe.
Enyhén molett párként keresünk a nyugatdunántúlon...
Sziasztok! Pasival ismerkednék. Szimpátia!
Sziasztok ma este lány vagy pár Szentgotthárdon?helyem van csak olyan írjon aki jön is és szereti a méretes szerszámot
szia gyere privi chatre
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2022. 08. 02. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 12:23

Sziasztok! Én egy vékony, sportos fiatal lány vagyok, eléggé tulfütve. Keresek vékony sportos fiatal pasikat irj üzit :P
Nagykanizsán ma szopnák pasi vagyok helyem van!
Te egy kamu vagy nem más
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2022. 08. 02. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 12:23

Sziasztok! Én egy vékony, sportos fiatal lány vagyok, eléggé tulfütve. Keresek vékony sportos fiatal pasikat irj üzit :P